Головна Новини Суспільство події Хто тепер зможе отримати «бронь» від мобілізації: Зеленський розкрив деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто тепер зможе отримати «бронь» від мобілізації: Зеленський розкрив деталі

Президент анонсував новий механізм бронювання від мобілізації

6 лютого 2024, 07:27 comments1088
Поділіться публікацією:

В Україні планується розробити новий справедливий механізм бронювання працівників підприємств, які підлягають воєнному призову. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив президент України Володимир Зеленський, повідомляє Офіс президента.

Хто тепер зможе отримати «бронь» від мобілізації: Зеленський розкрив деталі

Бронь від мобілізації. Фото: з відкритих джерел

Глава держави зазначив, зараз дуже важливим є діалог між бізнесом і державою у питанні бронювання працівників від мобілізації.

"Ми всі підтримуємо наших воїнів, але без працюючих людей не буде заробітних плат. Зберігати економіку дуже потрібно. Але при цьому ми маємо не забувати: ми не можемо залишити хлопців на передовій без ротації. Це теж дуже важливо. Сьогодні це пріоритет. Тому ми дотримуємося цієї формули: ти воюєш чи працюєш на державу", — сказав Володимир Зеленський.

Президент вважає, що зараз необхідно знайти формат підтримки бізнесу, який працює відкрито та сплачує податки.

Володимир Зеленський зазначив, що він попросив економістів та правоохоронців розробити особливий підхід до бізнесу, який повністю працює "в білу". Чесного українського бізнесу, щоби до таких людей на час війни не було питань від податківців та правоохоронців.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що говорять нові заяви Зеленського: до якого кроку готовий президент і чи це виправдано. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – новий варіант законопроєкту про мобілізацію, внесений Кабміном до Верховної Ради 30 січня, продовжує пробуксовувати у стінах парламенту. Так, у Комітеті ВР з питань нацбезпеки вже натякнули, що оновлений законопроєкт про мобілізацію потребує доопрацювання. Хоч і не виключили, що можуть спробувати прийняти його у першому читанні. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" ігри, які точаться навколо мобілізаційного законопроєкту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини