Головна Новини Суспільство події Хто став найбагатшою людиною планети: Forbes оновив рейтинг
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто став найбагатшою людиною планети: Forbes оновив рейтинг

Стан Джеффа Безоса оцінили в 185, 9 млрд доларів

19 серпня 2021, 15:28
Поділіться публікацією:

Видання Forbes оновило рейтинг найбільш заможних людей світу. Таким чином на першій сходинці розташувався засновник компанії Amazon, американський мільярдер Джефф Безос. Про це повідомляє видання "РБК-Україна".

Хто став найбагатшою людиною планети: Forbes оновив рейтинг

Джефф Безос - фото з відкритих джерел

Forbes оцінив статок підприємця у 185, 9 млрд доларів, і таким чином він очолив рейтинг.

Другий у списку найбагатших людей — засновник компанії SpaceX і гендиректор Tesla Ілон Маск. Його статок — 180,5 млрд доларів. І замикає трійку лідерів рейтингу Бернар Арно (176, 4 млрд доларів) — власник групи компаній Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH).

Відзначимо, що на початку серпня Безос втратив звання найбільш заможної людини світу і опустився на друге місце. За добу статки мільярдера скоротилися на 6,76%, або на 13, 9 млрд доларів, і стали налічувати 192,4 млрд доларів. Тоді його випередив Арно, статки якого оцінили в 192,9 млрд доларів.

Нагадаємо, що в травні Джефф Безос заявив, що йде з поста глави компанії Amazon. Мільярдер написав прощального листа акціонерам в останні дні на посаді глави компанії. Безос пообіцяв піклуватися про всіх співробітників, і закликав не ставати "нормальними". Посада Безоса перейшла до Енді Ясси — керівнику підрозділу Amazon Web Services. У листі Джефф Безос дав кілька установок, а також рад.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що популярне видання Variety оприлюднило рейтинг найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду. Так, почесне перше місце дісталося Деніелу Крейгу, зірці Бондіани. Акторові заплатили 100 млн доларів за дві частини нашумілого детективного фільму "Ножі наголо".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини