Головна Новини Суспільство події Холодні ночі та багато сонця: синоптик озвучила прогноз погоди на тиждень
commentss НОВИНИ Всі новини

Холодні ночі та багато сонця: синоптик озвучила прогноз погоди на тиждень

Діденко попередила і про туманність, яка буде створювати небезпечну видимість на дорогах

27 вересня 2021, 09:42
Поділіться публікацією:

Згідно з прогнозом синоптика Наталії Діденко, з понеділка, 27 вересня, до неділі, 3 жовтня, в країні переважатиме антиіциклональний характер погодних умов. Це означає, що істотних опадів на цьому тижні в Україні не передбачається. Про це фахівець написала на сторінці в Facebook.

Холодні ночі та багато сонця: синоптик озвучила прогноз погоди на тиждень

Холодні ночі та багато сонця: синоптик озвучила прогноз погоди на тиждень - фото з відкритих джерел

Діденко зазначила, що винятком в понеділок і вівторок стануть Сумська, Харківська, Полтавська і частина Чернігівської та Луганської областей. Тут очікується невеликий дощ.

А потім, за прогнозом синоптика, на українців чекає багато сонця і красивих осінніх хмар. Однак Діденко попередила і про туманність, яка буде створювати небезпечну видимість на дорогах.

Упродовж тижня температура повітря вдень коливатиметься в межах +13 ... +18 градусів. Найбільш теплим регіоном стане південний захід — стовпчики термометрів піднімуться до +18 ... +22 градусів.

Діденко зазначає, що ночі в цей період будуть холодними — до +4 ... +9 градусів, а в Південній частині країни і на Закарпатті до 12 градусів зі знаком "+".

Відзначимо, що за прогнозом синоптика Леоніда Горбаня, в самому кінці першої десятиденки жовтня потеплішає, а середина місяця порадує всіх позитивними +20 і сонячними днями. Чудовою, з сонцем буде день на свято Покрови. Орієнтовно, з 17 жовтня раптово стане холодно, лише +6..+8, пройде холодна сльота. Наприкінці другої десятиденки прийдуть перші заморозки в північні і східні регіони. В кінці третьої десятиденки знову стане холодно, як в пізньому листопаді, навіть прогнозуються морози до -7. Перед початком листопада, на 2-3 дня потеплішає, буде +8 ..+10, але так буде всього кілька днів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини