Головна Новини Суспільство події Холод і зливи: якою буде погода в останній тиждень липня в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Холод і зливи: якою буде погода в останній тиждень липня в Україні

Зниження температури найближчими днями накриє практично усі області

25 липня 2023, 21:55
Поділіться публікацією:

Ситуація з погодою  в  регіонах нашої країни найближчими днями  не радуватиме  теплом – в останні сім днів  липня аж до вихідних   прогнозується  прохолодна  температура та   дощі. Проте вже у вихідні  дні  прийде очікуване  потепління.

Холод і зливи: якою буде погода в останній тиждень липня в Україні

Погода в липні в Україні (фото з відкритих джерел)

Про  це повідомила відома   українська  прогнозистка  Наталія Діденко. Вона  інформує, що починаючи з  26 липня, в  українських регіонах стане   прохолодніше.

Але першими, пониження температури  відчують в  західних регіонах  країни, далі, в  четверга  та п'ятницю  похолодання  поширюватиметься  східними  регіонами.

Синоптик  розповіла  про погоду, яку прогнозує найближчими днями в столиці.  Наталка Діденко  каже, що в Києві  в четвер, 27 липня, прогнозуються  сильні дощі та несподіване для липня  похолодання.

"Метеорологічна карусель крутитиме голову й маніпулюватиме судинами – профілактично відбивайтеся!", –  повідомляє  Діденко.

Разом з тим, в столиці  до настання  вихідних днів погода поліпшиться, в наступні вихідні знову плюсуватиме і буде тепло та комфортно.

"29-30 липня, практично завершення місяця, подарує киянам комфортну синоптичну ситуацію – ясне голубе небо, білі купчасті хмарки, прийнятну температуру повітря +25+28 градусів. Всі – на природу!.. Поспішайте використати хорошу погоду для хороших справ, зміцнення здоров'я, укріплення даху над головою в прямому й ментальному сенсах", – підсумувала  відома прогнозистка.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що синоптик прогнозує сильну спеку в Україні. 22 червня, на мешканців України очікує  гарна  червнева погода, яка не обійдеться без  спеки та  в деяких регіонах можливі  грози. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини