Головна Новини Суспільство події Хмарно, без опадів: якою буде погода в Україні 16 січня
commentss НОВИНИ Всі новини

Хмарно, без опадів: якою буде погода в Україні 16 січня

Сьогодні, 16 січня, на більшій території України погода буде хмарною, але опадів не прогнозується

16 січня 2022, 09:55
Поділіться публікацією:

В Україну прийшло невелике потепління, тож у неділю, 16 січня, майже у всіх областях у денний час буде "плюсова" температура. Такими даними поділився Укргідрометцентр.

Хмарно, без опадів: якою буде погода в Україні 16 січня

Погода в Україні на 16 січня / Фото: Unsplash

Відомо, що у більшості регіонів буде хмарно, але опадів не прогнозується, а якщо й будуть, то незначні та лише на Сході країни. Температура повітря коливатиметься від -1 до +3 градусів, а вітер має стихнути.

Найтепліше буде у західних областях України. У Львівській та Івано-Франківській областях, наприклад, стовпчики термометра підвищаться до +1...+3 градусів. А ось на півдні країни трохи похолодає.

Жителям східних, центральних і північних регіонів рекомендують підготуватися до морозів, хоч і невеликих. Вдень на вулиці буде 0...-1 градус.

А ось у столиці України 16 січня температура повітря становитиме -1...+1 градус, опадів не буде, але розгуляється північно-західний вітер. Також городян попередили про ожеледицю на дорогах.

Нагадаємо, днями на півночі та північному сході Японії розбушувалася негода. Циклони принесли з собою снігові бурі, через які було скасовано кілька авіарейсів та ускладнено рух автомобільного транспорту. У Мережі з'явилося відео з місця подій.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у грудні 2021 року на півночі Росії виявили блакитні вогні на снігу. Їх знайшли вчені, які провели дослідження та з'ясували, що причиною дивного світіння є морські жителі.

Також читайте, що у вересні 2021 року в Україні вперше випав сніг на горі Піп Іван. На вершині була обмежена видимість, а температура повітря становила -4 градуси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення


Новини