Головна Новини Суспільство події Хлопчика, який загубився в Карпатах, знайшли (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Хлопчика, який загубився в Карпатах, знайшли (ВІДЕО)

Дитину виявили на відстані більше двох кілометрів

15 серпня 2021, 20:34 comments1012
Поділіться публікацією:








Шестирічного Олексія Стефанціва, який заблукав на Говерлі 14 серпня, знайшли волонтери. Стан здоров'я дитини задовільний. Про це повідомили в прес-центрі Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Хлопчика, який загубився в Карпатах, знайшли (ВІДЕО)

Пошуки дитини в Карпатах - фото: Нацполіція

Пошукова група волонтерів виявила дитину на горі Велика Космецтка на відстані більше двох кілометрів. Вона розташована на кордоні з Закарпаттям. Зараз дитину спускають. За попередньою інформацією, це саме Олексій Стефанців.

У ДСНС оприлюднили зворушливе відео реакції батьків хлопчика на те, що він знайшовся.


Нагадаємо, що 14 серпня близько 19,05 під час підйому по зеленому маршруту на гору Говерла, неподалік від селища Ворохта, від групи відстав і заблукав хлопчик 2015 року народження. Тоді були негайно організовані пошукові роботи з подальшим нарощуванням сил. Всього до пошукових робіт було залучено 245 осіб, серед яких Нацполіція, ЗСУ, волонтери, Національна гвардія, представники ДСНС, 25 одиниць техніки, сім собак і квадрокоптер.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що туристам, які перебували на горі Говерла, попалася в руки унікальна знахідка, можна сказати — капсула часу. Їм вдалося виявити пляшку з запискою, яка була написана 50 років тому. Але, що ще цікавіше, в Мережі вдалося відшукати тих, хто її написав. У старій пляшці знаходилося дві записки. Одна з них датована 4 червня 1971 року народження, а друга — 21 травня 1972 року. На першій було вказано список людей, які прийшли на Говерлу в період канікул. На другий записці також є список людей і відзначено, що всі перераховані — це учні 10 класу.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини