Головна Новини Суспільство події Херсон паралізував крижаний дощ: синоптики попередили про чергову негоду
commentss НОВИНИ Всі новини

Херсон паралізував крижаний дощ: синоптики попередили про чергову негоду

Негода від ранку затримала громадський транспорт у Херсоні

28 грудня 2021, 19:10
Поділіться публікацією:

Ще вночі в місті Херсон пройшли опади у вигляді дощу, що відразу замерз. З тієї причини  на автострадах та тротуарі утворилась льодяна кірка. Тому в місті стоять машини місцевого електротранспорту.

Херсон паралізував крижаний дощ: синоптики попередили про чергову негоду

У місті зупинилися тролейбуси (Фото. Херсонська ОДА)

 Контактна мережа покрилась льодом і не можуть їхати за маршрутами міські тролейбуси. Городяни вже нарікають на те, що вулиці стали слизькими та небезпечними, бо покрились льодяною кіркою. Також рух в деяких місцях перекрили повалені негодою дерева.

В’ячеслав Білковський, що тепер виконує в місті обов’язки заступника мера, каже, що тролейбуси зупинились через те, що контактна мережа покрита льодяною кіркою.

 За його словами, з примх погоди, яка піднесла в дарунок херсонцям дощі та ожеледь, не функціонує тролейбусна мережа. Зараз робітники очищують лінії, і електротранспорт швидко виїде на маршрути. Стовпчик термометра показує то плюс, то мінус, тому всім потрібно в таку примхливу погоду бути обережними  — і водіям, і пішоходам. Також він нагадує кермувальникам, переобладнати транспорт на зимову гуму, дотримуватись ПДР і не паркуватись на узбіччях центральних автострад, щоб не створювати перешкод для роботи комунальної техніки.

 Очільник Херсонського облгідрометцентру в соціальних мережах повідомляє, що найближчим часом погода в обласному центрі Херсонської області може стати ще гіршою.

 За його словами, опади у вигляді дощу та плюсова температура можуть стати причиною для хибних ілюзій, що негаразди стихії вже минулись. І потрібно лише почекати, коли льодове покриття потече і тоді можна буде знову рухатись та ходити з комфортом. Але, буквально,  найближчим часом все може змінитись, а сама погода істотно погіршитись.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Рівненській області стихія накоїла лиха.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини