Головна Новини Суспільство події В заметах стояли "швидкі" і автобуси: у Рівненській області стихія накоїла лиха
commentss НОВИНИ Всі новини

В заметах стояли "швидкі" і автобуси: у Рівненській області стихія накоїла лиха

На Рівненщині довелося рятувати авто з-під гілля

14 грудня 2021, 19:35
Поділіться публікацією:

Більше  двох сотень населених пунктів Західного регіону залишились без електричного освітлення через заметілі з мокрим снігом. Найбільше постраждали від негоди мешканці Львівської області, де два дні замітало будинки та автостради, які не встигали розчищувати.Ввечері асфальтове покриття доріг покрила ожеледь. Про це інформує ТСН.

В заметах стояли "швидкі" і автобуси: у Рівненській області стихія накоїла лиха

Рятувальники витягували машини (фото з відкритих джерел)

 На автостраді Київ – Чоп в районі Ожидова  був утворений  затор, протяжністю 10 кілометрів. В сніговому покритті застряли великі вантажівки, легкові авто не могли ці колони минути. Тому дорожній рух був паралізований на декілька годин.

 В Рівненській області в снігових заметах стояли карети швидкої допомоги, маршрутки та інший пасажирський транспорт з людьми. Вітер звалив чимало дерев. Тому представники дорожньої служби та мчеесники працювали в ритмі посиленого режиму.

На міжнародній автостраді Київ-Чоп сьогодні заторів не має, але представники екстрених служб напоготові, адже вдень снігове покриття тануло, а на ніч знову вдарить мороз, тому прогнозується і ожеледиця.

Ці дні нелегкі для всіх учасників дорожнього руху, адже хурделило дуже сильно. Вантажні авто не могли долати підйоми та ставали в снігу. Під важкістю мокрого снігу на траси та авто, що ледве рухались, падали дерева.

 За інформацією рятувальників, їх фахівці визволили зі снігового перемету машину швидкої, яка везла важкохворого пацієнта до медичного закладу. Так само важка техніка  рятувальників розчистила шлях шкільному автобусу та 13 вантажівкам, що блокували рух.  Окремо фахівці рятувальної служби швидко реагували на виклики, коли дерева валились на  автостради та блокували на цих ділянках подальший рух.

 В одному з населених пунктів західного регіону  медик швидкої півтора кілометри долала через перемети, щоб допомогти хворій людині.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Рівненській області змія заховалася у мотоциклі та напала на чоловіка.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини