Головна Новини Суспільство події У Рівненській області змія заховалася у мотоциклі та напала на чоловіка (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівненській області змія заховалася у мотоциклі та напала на чоловіка (ВІДЕО)

Плазун ледь не вкусив мотоцикліста, який і не підозрював про небезпечного "пасажира"

13 жовтня 2021, 21:10
Поділіться публікацією:

В Рівненській  області  трапився незвичний інцидент. Лісова гадюка вподобала собі за схованку мотоцикл, який необачно залишив на лісовій стежці місцевий мешканець. А коли поліщук сів на свій механізм і хотів їхати додому, мешканка лісу напала на нього і ледве не вжалила. Мешканець Рівненщини не розгубився, відсторонився від плазуна ще й зафільмував цей рідкісний випадок на відео. Про це інформує ТСН.

У Рівненській області змія заховалася у мотоциклі та напала на чоловіка (ВІДЕО)

Змія кинулася в обличчя мотоцикліста (фото з відкритих джерел)

Житель цього поліського регіону розповів, що мандрував лісом і ненадовго там зупинився. Свій транспорт поставив та й пішов, кому він потрібен в гущавині. Коли за якийсь час повернувся і почав його заводити, почув загрозливе шипіння. Глянув і..обімлів, на нього  збиралась  напасти гадюка.

 Лісова мешканка знайшла собі тут надійний схованок. І покидати його не збиралась. Мотоцикліст взяв в руки палицю, аби її прогнати, але непрохана гостя не злякалась. Навпаки, раптом кинулась на лісового мандрівника і ледве не вжалила. Цей момент і гадюку біля свого механізму поліщук і зафільмував, щоб мати що згадувати.

За словами жителя області, така несподівана пригода з ним сталась вперше. Він ще не чув, щоб плазуни вподобали собі техніку для переховування. Ця лісова пригода  закінчилась добре, подорожній таки прогнав змію назад до лісу і поїхав додому.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Рівненській області колишній прокурор на смерть збив жінкуКолишній працівник прокуратури  на території Рівненської області скоїв смертельну ДТП. Її жертвою стала мама багатодітної родини, яка поверталась в свою домівку на скутері. 

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини