Головна Новини Суспільство події Грози та шквали: в Україні оголосили штормове попередження
commentss НОВИНИ Всі новини

Грози та шквали: в Україні оголосили штормове попередження

Дощі та грози пройдуть не по всій території України

5 липня 2020, 13:45 comments3109
Поділіться публікацією:

У неділю, 5 липня, в деяких регіонах України очікується погіршення погодних умов. Синоптики попередили про шквальний вітер та грози. Про це повідомляє прес-служба Укргідрометцентру.

Грози та шквали: в Україні оголосили штормове попередження

Отже, до гроз і сильних дощів сьогодні варто готуватися жителям Одеської, Сумської, Чернігівської, Полтавської, Черкаської, Кіровоградської, Миколаївської, Житомирської, Вінницької, а також Київській областям і жителям столиці. Ці регіони відзначені на карті жовтим кольором (I рівень небезпеки). В інших областях України погода буде сонячною і теплою.

Синоптики відзначають, що грози вночі очікуються також в Карпатах і Прикарпатті, а в окремих районах може пройти град і шквальний вітер 15-20 м/с.

Грози та шквали: в Україні оголосили штормове попередження - фото 2

Нагадаємо, що 4-6 липня мешканців України попередили про надзвичайний рівень пожежної небезпеки. В найближчі дні він буде залишатися високим по всій території країни, крім західних областей.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яких рекомендацій варто дотримуватися в жарку погоду, щоб не допустити зневоднення організму та погіршення самопочуття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини