Головна Новини Суспільство події Грошова допомога переселенцям: хто отримає допомогу у червні
commentss НОВИНИ Всі новини

Грошова допомога переселенцям: хто отримає допомогу у червні

Уряд підкоригував список переселенців, які можуть розраховувати на грошову допомогу через війну

7 червня 2022, 05:30
Поділіться публікацією:

Україна продовжує боротися за свою незалежність та свободу з Російською Федерацією. Через активні бойові дії багатьом людям довелося покинути свої будинки й виїхати в безпечніші регіони. Таким переселенцям виплачуватимуть грошову допомогу. Але уряд трохи скоригував список тих, хто може на неї розраховувати.

Грошова допомога переселенцям: хто отримає допомогу у червні

Виплати переселенцям (фото з відкритих джерел)

За даними Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, виплати по 2000 гривень на дорослу людину та 3000 гривень на кожну дитину або людину з інвалідністю зможуть отримати мешканці 8 областей України:

— Дніпропетровська (7 громад);

— Донецька (66 громад);

— Запорізька (64 громади);

— Луганська (37 громад);

— Миколаївська (23 громади);

— Харківська (51 громада);

— Херсонська (49 громад);

— Сумська (13 громад).

У відомстві зазначили, що люди, які не знайшли у списку свої ОТГ, можуть звернутися до військової адміністрації та з'ясувати, чи належать їм виплати від держави. Якщо гроші не було отримано у травні, тоді їх можуть виплатити цього місяця.

Повідомляється, що українці, які не отримали за заявками, поданими у березні 2022 року, 6500 гривень, можуть розраховувати на виплати, якщо звернуться до банку, на карту якого мають бути зараховані кошти.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що багато українців через обстріл були змушені виїхати зі своїх міст у безпечніші регіони й зараз не мають можливості повернутися додому через підвищену небезпеку. Таким людям держава продовжуватиме виплачувати грошову допомогу. А ось тим, хто не живе у зонах бойових дій, перестануть давати соціальні виплати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини