Головна Новини Суспільство події Гроші на вітер: на що в Києві витратили 15 мільйонів з бюджету
commentss НОВИНИ Всі новини

Гроші на вітер: на що в Києві витратили 15 мільйонів з бюджету

У Києві просто так витратили 15 мільйонів гривень

6 липня 2021, 13:20
Поділіться публікацією:

5 років  тому по всій столиці України встановили інформаційні табло-підказки для туристів. На цю ініціативу витратили п'ятнадцять мільйонів гривень з бюджету Києва. Виявилося, що сьогодні вони не потрібні місту, а багато з них вже давно не працюють. Про це повідомляють "Коментарі", з посиланням на блогера Олега Васильєва, який оприлюднив цю інформацію.

Гроші на вітер: на що в Києві витратили 15 мільйонів з бюджету

Інформаційні табло (фото: Олег Васильєв)

У своєму дописі блогер відзначив, що більшість цих вказівників, які встановлювали у 2016 та 2017 роках, вже давно не працюють. За його словами, вони сьогодні стоять на вулицях як меблі. А ще — повідомив, що на деяких екранах навіть показували порно.

"Черговий приклад марнотратства у столиці. Протягом 2016 та 2017 років у Києві встановили більше сотні інформаційних панелей для туристів. На їх придбання пішло 15 мільйонів гривень. Можливо, хтось із гостей міста скористався б ними, але в основному ці табло стоять, як меблі. У грудні 2019 року на екрані, що знаходиться на площі Перемоги, транслювали порноролики. Сьогодні більшість з них вже давно не працюють як, наприклад, екран, що біля південного залізничного вокзалу Києва", — написав блогер.

Олег Васильєв також опублікував кілька світлин, де добре видно, що інформаційні табло не працюють.

У коментарях до посту користувачі соціальної мережі запропонували на таких стендах транслювати футбольні матчі, наприклад, Євро-2020.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що у Києві продовжують будувати житловий комплекс всупереч забороні суду. Чотири секції ЖК "Поділ Град Вінтаж" будують на суперечній ділянці, яка нібито належить УТОС, а ще дві — збираються зводити на орендованій ділянці ТОВ "Фундація "Якісне Житло".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

ИВАН

6 липня 2021, 15:23

боксоПАДАЛЬ:ВЕРНИ "УКРАДЕННЫЕ ДЕНЬГИ" КИЕВЛЯН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Новини