Головна Новини Суспільство події Готуємо теплий одяг: синоптик попередила про різке похолодання в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Готуємо теплий одяг: синоптик попередила про різке похолодання в Україні

Найближчими вихідними в Україні варто очікувати істотного похолодання

13 вересня 2021, 16:15
Поділіться публікацією:

Найближчими вихідними остаточно закінчиться "бабине літо" і в Україні знову повернеться похолодання, яке вже засмутило українців у перші дні вересня. Температура на стовпчику термометра знизиться до +13...+16 градусів зі знаком плюс. Як інформує видання "Коментарі", про це в Facebook розповіла синоптик Наталія Діденко.

Готуємо теплий одяг: синоптик попередила про різке похолодання в Україні

Похолодання. Фото з відкритих джерел

"Значно відчутніше похолодання припаде на найближчі вихідні, у суботу-неділю будемо трястися", — написала синоптик.

Наталія Діденко підкреслила, особливо холодно буде у приміщеннях, де ще не включили опалення, адже на вулиці різко похолодає до +13...+16 градусів. Синоптик зазначила, 14 вересня українці ще не відчують, що літо пішло безповоротно, хоч і температура знизиться на пару градусів у порівнянні з сьогоднішнім теплим днем. У північних і західних регіонах очікуються прийняті для багатьох температури в межах 18-20 градусів зі знаком плюс. На решті частини нашої країни буде і зовсім вище 20 градусів вдень.

Діденко також попередила автомобілістів, що потрібно бути вранці вкрай уважними, адже через тумани видимість складе 300-500 метрів.

Також синоптики зазначають, що попри хмарність на початку цього тижня, сонячні промені ще досить сильно будуть прогрівати повітряні маси й прохолода не відчуватиметься сильно. Також найближчі три дні переважно по всій території України буде без опадів, невеликий дощ варто очікувати лише на Західній Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — "бабине літо" буде коротким: синоптик розповіла, коли в Україні суттєво похолодає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини