Головна Новини Суспільство події Гостра демографічна криза: народний депутат пропонує революційні зміни
commentss НОВИНИ Всі новини

Гостра демографічна криза: народний депутат пропонує революційні зміни

Множинне громадянство може стати відповіддю на демографічні виклики України, стверджує В'ятрович

13 вересня 2024, 15:01 comments1330
Поділіться публікацією:

Україна стикається з серйозною демографічною кризою. Народний депутат Володимир В'ятрович пропонує рішення — впровадження множинного громадянства. Вважаючи, що такий крок сприятиме поверненню українців з-за кордону. Про це повідомив В'ятрович під час брифінгу в Медіацентрі Україна.

Гостра демографічна криза: народний депутат пропонує революційні зміни

Множинне громадянство в Україні – порятунок чи загроза

За словами Володимира В'ятровича, множинне громадянство може відіграти ключову роль у вирішенні демографічної кризи, яка виникла в Україні на фоні триваючої війни та масової міграції громадян. 

"Ми прекрасно розуміємо, що ситуація зараз в країні, спровокована повномасштабною війною, така, що це питання (щодо множинного громадянства – ред.) стає ще більш актуальним. Україна по суті сповзає в демографічну кризу. Йдеться про загиблих, про людей, які виїхали з України. І відтак можливі варіанти вирішення демографічної кризи – множинне громадянство може бути одним з інструментів вирішення цього питання", – пояснив він.

Читайте також на порталі “Коментарі” — Україна посідає перше місце за рівнем смертності та останнє за рівнем народжуваності у світі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію рейтингу Central Intelligence Agency.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що основною причиною передчасної смертності серед українців залишаються серцево-судинні захворювання (ССЗ). Близько 64% летальних випадків у країні спричиняють інфаркти, інсульти, артеріальна гіпертензія та інші хвороби серця і судин спричиняють. Хто залишається найвразливішою групою читайте тут. 1 "Множинне громадянство або демографічна катастрофа: В'ятрович пропонує радикальне рішення"




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини