Головна Новини Суспільство події Гордон у прямому ефірі вилив на себе склянку з водою: навіщо (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Гордон у прямому ефірі вилив на себе склянку з водою: навіщо (відео)

Журналіст у такий спосіб відреагував на перемогу української команди

30 червня 2021, 12:10
Поділіться публікацією:

Журналіст Дмитро Гордон оригінально відреагував на перемогу української команди в 1/8 фіналу Євро-2020. Він вилив на себе склянку з водою, що була біля нього.

Гордон у прямому ефірі вилив на себе склянку з водою: навіщо (відео)

Дмитро Гордон (фото з відкритих джерел)

Відомий телеведучий, спостерігаючи за футбольним поєдинком у прямому ефіру каналу "Україна 24", в кінці програми піднявся та облив себе водою. Журналіст  заявив, що обіцяв це зробити.

Також його вчинок повторив телеведучий Василь Голованов, щоб відсвяткувати перемогу національної збірної з футболу.

Нагадаємо, що головний тренер збірної України Андрій Шевченко, коментуючи  перемогу над Швецією заявив, що хлопці грали дуже добре. За його словами, цікавий футбол вийшов, ніхто не хотів програвати, тому дотягли до такої драми.
Також Шевченко  розповів, що його підтримувала  родина, діти, тому він дуже хотів домогтися цього результату.

Раніше сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те, що Володимир Зеленський емоційно та щиро привітав українську команду з перемогоюВолодимир Зеленський також вболівав та підтримував національну збірну. А після перемоги України над командою Швеції опублікував кілька дуже емоційних повідомлень у соціальних мережах. Президент заявив, що пише щирі слова вдячності не тільки від себе, але від всієї України. А ще – повідомив, що також вболівав за національну збірну.

Півзахисник української збірної Олександр Зінченко також висловив подяку вболівальникам, які прийшли підтримати наших гравців у матчі 1/8 фіналу зі Швецією. За його словами, на матч команда виходила, як на війну. Футболіст також зізнався, що йому важко було налаштуватися на поєдинок, тому що збірна України активно піддавалася критиці за невпевнену гру в груповому етапі Чемпіонату Європи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини