Головна Новини Суспільство події Як Зеленський привітав українську команду з виходом до чвертьфіналу Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Зеленський привітав українську команду з виходом до чвертьфіналу Євро-2020

Президент не приховував своєї радості та гордості

30 червня 2021, 08:15 comments1316
Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський також вболівав та підтримував національну збірну. А після перемоги України над командою Швеції опублікував кілька дуже емоційних повідомлень у соціальних мережах.

Як Зеленський привітав  українську команду з виходом до чвертьфіналу Євро-2020

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Спочатку Президент України привітав українських футболістів з перемогою у Twitter. У своєму дописі він не стримував емоцій та гордості за нашу команду, якій вдалося потрапити до чвертьфіналу Євро-2020.

"Це перемога! Ми в 1/4 Євро!!! Це було нереально круто! Хлопці, ви справжні бійці! Бєсєдіну – здоров'я. Слава Україні!" — написав Володимир Зеленський.

 Згодом він прокоментував переможний матч на сторінці у Facebook. Президент заявив, що пише такі щирі слова вдячності не тільки від себе, але від всієї України. А ще – повідомив, що також вболівав за національну збірну.

"Я знав, що сьогодні і від себе особисто, і від усієї України напишу саме ці слова, незалежно від результату. Ми вболівали за вас усією душею! Ми дякуємо вам! Ми пишаємось вами усією країною!" – написав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те, що Зеленський привітав Усика з перемогою текстом із семи слів. Президент України Володимир Зеленський на своїй сторінці в Twitter привітав українця Олександра Усика з перемогою в бою проти британця Дерека Чісори.

У ніч на перше листопада в Лондоні на знаменитому стадіоні "Уемблі" український боксер Олександр Усик в другому бою в суперважкій вазі переміг британця Дерека Чісору одноголосним рішенням суддів. Суддівські записки зафіксували рахунок 117: 112 і 115: 113 (двічі).
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

30 червня 2021, 20:32

Да так чтобы его жидовский шнобель в единственную извилину вбить! Это надо же какая тварь родилась?!!!!

ККК

30 червня 2021, 20:30

Какая мерзкая харя, так бы и переебать с кулака!

Харя Кришны

30 червня 2021, 09:29

Мало в Украине позитивных событий. А от того, что на каждом таком событии рисуется улыбчивая харя анти-голобородько, становится совсем тошно.


Новини