Головна Новини Суспільство події Гордий, що був командиром потужної, славетної 80 одшбр: Ішкулов відреагував на звільнення
commentss НОВИНИ Всі новини

Гордий, що був командиром потужної, славетної 80 одшбр: Ішкулов відреагував на звільнення

Ішкулов подякував своїм бійцям за підтримку

30 липня 2024, 20:43
Поділіться публікацією:

Полковник Еміль Ішкулов на своїй сторінці у Фейсбуці звернувся до офіцерів, сержантів та солдатів 80 окремої десантно-штурмової Галицької бригади, яку він донедавна очолював.

Гордий, що був командиром потужної, славетної 80 одшбр: Ішкулов відреагував на звільнення

Еміль Ішкулов

"За 1 рік і 7 місяців служби в колективі "Сталевих Галицьких Левів" були різні моменти — були досягнення, успіхи, були звичайно й втрати. Але я надзвичайно гордий, що був командиром потужної, славетної 80 одшбр! Яка має круту репутацію в ЗСУ, яка має потужний потенціал з найкращих командирів, офіцерів, сержантів, солдат. Яка понад 10 років, з першого дня війни викликає жах і страх в орків", — написав Ішкулов.

Він подякував кожному із них за шалену підтримку.

"Це надзвичайно потужно та цінно. Як написав Юрій Бутусов "тільки злагоджений колектив здатний на такі дії". Сподіваюсь, що і надалі ви будете одним злагодженим та потужним колективом", — відзначив Ішкулов.

Полковник також подякував всім за службу.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що командири десантно-штурмових батальйонів та дивізіонів 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади записали відеозвернення до президента, головкома та командувача десантно-штурмових військ. В ньому вони вимагають залишити Еміля Ішкулова на посаді їх командира. Бійці не розуміють чому командири, які користуються беззаперечним авторитетом серед особового складу, які мають звитяжний бойовий шлях та досвід великої війни – не угодні для вищого керівництва ЗСУ, адже не бояться озвучувати проблемні питання та доповідати реальний стан справ, не займаються замилюванням очей та не кладуть бездумно людей на шляху до чергових погонів та орденів.

Командування ДШВ прокоментувало звернення воїнів 80 бригади щодо звільнення з посади комбрига Еміля Ішкулова. Там заявили, що він йде на підвищення.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини