Головна Новини Суспільство події Не звільнили, а підвищили: У ДШВ відповіли десантникам, які вимагали залишити їм командира
commentss НОВИНИ Всі новини

Не звільнили, а підвищили: У ДШВ відповіли десантникам, які вимагали залишити їм командира

У ДШВ відреагували на скандал, пов'язаний із звільненням Ішкулова

29 липня 2024, 18:01
Поділіться публікацією:

Командування ДШВ прокоментувало звернення воїнів 80 бригади щодо звільнення з посади комбрига Еміля Ішкулова.

Не звільнили, а підвищили: У ДШВ відповіли десантникам, які вимагали залишити їм командира

Еміль Ішкулов

Там повідомили, що досвід командира є безцінним, тому на нього чекає підвищення.

"Відповідно, враховуючи безцінний бойовий та командирський досвід цього офіцера, рішенням військового керівництва, полковника Ішкулова буде призначено на вищу посаду", — сказано у повідомленні.

Окрім того, командування ДШВ переконане, що такі дії дозволять застосувати знання, навички та лідерські якості Ішкулова, отримані під час планування та організації ведення бойових дій, вже у масштабі Десантно-штурмових військ ЗС України.

"Зауважимо, що новопризначений командир 80 окремої десантно-штурмової Галицької бригади ДШВ ЗС України – грамотний бойовий офіцер, який є Народним Героєм України та повним лицарем орденів “Богдана Хмельницького” всіх ступенів, тривалий час успішно вів бойові дії в складі саме цієї легендарної бригади", — сказано у повідомленні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що командири десантно-штурмових батальйонів та дивізіонів 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади записали відеозвернення до президента, головкома та командувача десантно-штурмових військ. В ньому вони вимагають залишити Еміля Ішкулова на посаді їх командира. Бійці не розуміють чому командири, які користуються беззаперечним авторитетом серед особового складу, які мають звитяжний бойовий шлях та досвід великої війни – не угодні для вищого керівництва ЗСУ, адже не бояться озвучувати проблемні питання та доповідати реальний стан справ, не займаються замилюванням очей та не кладуть бездумно людей на шляху до чергових погонів та орденів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини