Головна Новини Суспільство події Google вводить обмеження на реєстрацію облікових записів у Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Google вводить обмеження на реєстрацію облікових записів у Росії

Імовірно, це може бути пов'язане з новим пакетом санкцій США

9 вересня 2024, 18:21
Поділіться публікацією:

Компанія Google припинила реєстрацію акаунтів для користувачів з російськими телефонними номерами. Це рішення може бути пов'язане з останніми санкціями США, спрямованими проти Росії у відповідь на її дії в Україні. Про це пише ASTRA

Google вводить обмеження на реєстрацію облікових записів у Росії

Google припиняє реєстрацію акаунтів із російськими номерами

Спроби зареєструвати нові облікові записи з використанням російських номерів тепер завершуються невдачею. При цьому офіційних заяв від представників Google з цього питання поки що не було.

Google вводить обмеження на реєстрацію облікових записів у Росії - фото 2

Нагадаємо, що Google вже вживав заходів проти Росії, наклавши санкції разом із іншими великими технологічними компаніями. Зокрема, було припинено показ реклами на всіх платформах компанії, включаючи YouTube, пошукову систему та медійну рекламу. Ці дії були спрямовані на блокування доходів російських організацій, пов'язаних із державою та військовими.                                        

Раніше "Коментарі" писали, що російські користувачі зіткнулися з несподіваною проблемою: популярний відеохостинг YouTube перестав бути доступним як на комп'ютерах, так і на мобільних пристроях. Основна хвиля скарг припала на столицю, де близько 21% від загальної кількості проблем було зафіксовано у Москві, повідомляють "Коментарі" з посиланням на "Медузу"                                                                       

Читайте також на порталі "Коментарі" — російська влада повідомила всіх найбільших операторів зв'язку в країні про уповільнення швидкості відтворення відео на YouTube до 128 кілобіт на секунду. Як передає портал "Коментарі", про це пише видання "Th e Moscow Times".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини