Головна Новини Суспільство події Голову ДСНС звільнили: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Голову ДСНС звільнили: що про це відомо

Наразі призначено тимчасово виконувача обов'язків

10 листопада 2021, 14:13 comments1232
Поділіться публікацією:

10 листопада під час засідання Кабінету міністрів стало відомо про звільнення з посади очільника однієї з державних служб. Про це пише РБК-Україна з посиланням на Тараса Мельничука.

Голову ДСНС звільнили: що про це відомо

Сергій Крук, фото ДСНС

Мова йде про Миколу Чечоткіна, що раніше обіймав посаду Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС). Наразі відомо, що виконуватиме обов'язки замість нього Сергій Крук. Зазначимо, що 44-річний Сергій Крук до 10 листопада обіймав посаду керівника Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Рівненській області.

Крук має звання генерал-майора служби цивільного захисту. Рівнянин Сергій Іванович отримав освіту в Харківському інституті пожежної безпеки МВС України, потім закінчив Київський національний університет внутрішніх справ. Крім того, він має вчене звання доктора наук з державного управління. На посаді керівника працював з 2014 року.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Кабміні відбуваються кадрові зміни. Відомо, що було відправлено у відставку кількох міністрів, на їх посади призначено нових. Однак без керівника залишилося Міністерство охорони довкілля. Експерти висловлюють різні думки щодо змін в уряді, які відбуваються. За словами директора Українського інституту політики Руслана Бортника, система держуправління, політична система вже традиційно восени підійшли до свого Рубікона.

Також ми писали, що в уряді розглядають питання щодо дозволу вогнеборцям виписувати штрафи на паліїв сухої рослинності. Для цього потрібно внести зміни до Кодексу про адміністративні правопорушення.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини