Головна Новини Суспільство події Головні зрадники України: хто із колаборантів очолив списки партій на псевдовиборах в окупації
commentss НОВИНИ Всі новини

Головні зрадники України: хто із колаборантів очолив списки партій на псевдовиборах в окупації

Самопроголошені губернатори, ватажки «ДНР/ЛНР» та депутати держдуми очолили списки партій на псевдовиборах

12 вересня 2023, 13:12 comments3199
Поділіться публікацією:

10 вересня на тимчасово окупованих територіях Кремль провів псевдовибори. Самопроголошені губернатори Херсонської та Запорізької областей, а також ватажки "ДНР" та "ЛНР" очолили списки кандидатів від "Єдиної росії". Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляє офіційний сайт Руху "ЧЕСНО".

Головні зрадники України: хто із колаборантів очолив списки партій на псевдовиборах в окупації

Псевдовибори в окупації. Фото з відкритих джерел

Аналітики проаналізували, кого путінський режим вирішив поставити на чолі списків російських партій на захоплених українських територіях.

Як зазначають експерти, неочікуваностей не сталося. Так званих "губернаторів" областей та керівників самопроголошених "ДНР" та "ЛНР" — Євгена Балицького, Володимира Сальдо, Дениса Пушиліна та Леоніда Пасічника охрестили "єдиноросами", поставши на чолі незмінної партії Путіна та Медведєва.

Першим у списку від ЛДПР (Ліберально-демократичної партії) в усіх чотирьох регіонах став керівник фракції ЛДПР у російській думі Леонід Слуцький.

Партію "Справедлива росія" в Запорізькій області очолив ексдепутат Мелітопольської міськради Юрій Онищук, на Херсонщині —  ексрегіонал Ігор Щепелін, на Луганщині — генеральний директор "Транспортна компанія "Вояж" Геннадій Тараканов, а на Донеччині — депутатка держдуми Олена Драпеко.

Очолив список Комуністичної партії на псевдовиборах в Запорізькій області кримський колаборант, ексдепутат ВР Криму Олег Слюсаренко, на Херсонщині —  російський комуніст Раміль Замалетдінов, на Донеччині — ексдепутат районної ради, один з організаторів референдуму у Донецьку Борис Литвинов, на Луганщині — депутат так званої "Народної ради ЛНР" Олександр Єрмоленко. 

Партія "Нові люди" висувалася на псевдовиборах лише в так званих "ЛНР/ДНР". Очолили списки партії  депутат так званої "Народної ради ДНР" Олексій Дорофєєв та місцевий ФОП Вадим Колеснік. 

Аналітики Руху "ЧЕСНО" продовжують перевіряти інформацію та додавати зрадників у реєстр. Це стосується не лише кандидатів, а й членів комісій та спостерігачів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — незаконні псевдовибори Росії на тимчасово окупованих територіях України не матимуть жодних правових наслідків і не призведуть до зміни статусу українських земель, захоплених російською армією. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства закордонних справ України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини