Головна Новини Суспільство події Голова Полтавської ОДА розкрив деталі про нічні та ранкові обстріли Полтавщини
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова Полтавської ОДА розкрив деталі про нічні та ранкові обстріли Полтавщини

У Полтавській області вночі та в суботу вранці російські війська вели обстріли

2 квітня 2022, 09:00 comments3976
Поділіться публікацією:

Близько 2 години ночі російська авіація нанесла ворожі удари по Полтаві та Кременчуку. Не менше, ніж 4 ракети ворог випусти по місту Полтаві, нанісши удари по промислових об’єктах. Що стосується міста Кременчука, то о 6 години ранку ворог, задіявши три літаки, атакував три промислові об’єкти. Як інформує портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів голова Полтавської ОВА/ОДА Дмитро Лунін.

Голова Полтавської ОДА розкрив деталі про нічні та ранкові обстріли Полтавщини

Російський літак. Фото: з відкритих джерел

Наразі досі рятувальники займаються гасінням пожежі, рятувальники працюють в посиленому режимі. Також активно працюють всі відповідні служби, щоб в максимально стислі сроки відновити життєдіяльність міст. Щодо постраждалих інформація уточняється. Щоб не давати зайвої переваги ворогу посилено контроль за тим, щоб до з’ясування всіх обставин жодних відео та фото з місць подій в мережі не з’явилося.

Зазначимо, за місяць війни Полтавську область переважно оминали ворожі обстріли. Незважаючи на те, що сирена про повітряну тривогу лунала постійно, проте трагічних прецедентів раніше не було. Область перетворилася на справжній гуманітарний хаб. Сюди доставлялися і продовжують доставлятися гуманітарні вантажі з західних областей та за-за кордону, як до більш безпечного регіону, і вже далі розповсюджувалися до Сумської, Харківської, Чернігівської областей, які з перших днів війни потерпають від окупації та обстрілів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіяни почали мобілізувати своїх військових у Придністров’ї. В Генштабі ЗСУ припускають, що ворог пішов на такий крок для провокацій та демонстраційних дій на кордоні з Україною.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини