Головна Новини Суспільство події Глава МОЗ розповів про ефективність карантину вихідного дня
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава МОЗ розповів про ефективність карантину вихідного дня

У МОЗ розповіли про позитивну динаміку завдяки карантину вихідного дня

8 грудня 2020, 13:16
Поділіться публікацією:

Глава Міністерства охорони здоров'я України (МОЗ) Максим Степанов розповів про те, чи був сенс з карантину вихідного дня, який був введений на три тижні — з 14 по 30 листопада, та про те, який від нього в результаті вийшов ефект.

Глава МОЗ розповів про ефективність карантину вихідного дня

ФОТО: МОЗ

Вчора, 7 грудня, на офіційній сторінці МОЗ у Facebook було проведено прямий ефір, в ході котрого Максим Степанов підбив підсумки карантину вихідного дня. За його словами, минулого тижня вперше вдалося спостерігати позитивну динаміку в кількості тих, хто захворів на коронавірус.

Так, завдяки карантину вихідного дня вдалося досягти таких результатів: з 30 листопада по 6 грудня кількість хворих на COVID -19 склала 89322 людини. У порівнянні зі статистикою в листопаді поточного року, кількість хворих зменшилася аж на 7,5 тисячі.

Сам же чиновник упевнений, що завдяки таким обмеженням вперше вдалося дійти до таких цифр. Степанов вважає це відмінним результатом, хоча спочатку планувалося, що число тих, що заразилися зменшиться на 20%.

Підбиваючи підсумки, глава МОЗ ще раз звернувся до українців з проханням дотримуватися норм карантину, носити маску в громадських місцях, при перших симптомах хвороби відразу ж звертатися до лікаря, і тільки в такому випадку COVID -19 вдасться перемогти.


Раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що змінилося в Україні під час карантину вихідного дня, а також про те, як карантин вихідного дня українці висміяли влучними фотожабами.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини