Головна Новини Суспільство події Глава МОЗ розповів, коли буде повідомлено рішення про локдаун
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава МОЗ розповів, коли буде повідомлено рішення про локдаун

Наразі Міністр не може розповісти про деталі локдауну

8 грудня 2020, 21:28
Поділіться публікацією:

Стєпанов розповів, що вже завтра, 9 грудня, буде оголошено про умови карантину, який, за версією представників українського уряду, розпочнеться вже на другий день майбутнього року. 

Глава МОЗ розповів, коли буде повідомлено рішення про локдаун

За словами голови Міністерства охорони здоров'я, зараз триває фінальна стадія обговорення проекту щодо введення локдауну з експертами МОЗу. Після внесення відповідних змін та загального погодження, карантинні обмеження будуть оприлюдненні для загальності.

В чому будуть полягати карантинні обмеження, Максим Стєпанов сказати не зміг, але підкреслив, що міжнародне, міждержавне та внутрішнє транспортне сполучення закриватися в Україні не буде.

<p>

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що на час тотального карантину, який швидше за все буде введений вже на початку наступного місяця, громадський транспорт буде працювати зі значними обмеженнями. Про це заявив представник уряду України Олег Немчінов в ефірі телеканалу "Україна 24". В той самий час, міністр пояснив, що кордони закриватися не будуть. На питання, чому при такому зростанні захворюваності в січні не буде обмежено пересування всередині країни та за кордон при тому, що багато пасажирів не вітають масочного режиму, Немчинов пояснив, що транспорт обмежувати не можна через труднощі добирання

Крім того, прем'єр-міністр Денис Шмигаль розповів про два можливі шляхи розвитку ситуації з карантином в Україні. Уже виходячи з цього, влада визначиться з моментом введення локдауна, а також з можливим його скасуванням.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини