Головна Новини Суспільство події Під час локдауна введуть значні обмеження на транспорті
commentss НОВИНИ Всі новини

Під час локдауна введуть значні обмеження на транспорті

Але припинятися транспортне сполучення не буде

7 грудня 2020, 17:56
Поділіться публікацією:

На час тотального карантину, який швидше за все буде введений вже на початку наступного місяця, громадський транспорт буде працювати зі значними обмеженнями. Про це заявив представник уряду України Олег Немчінов в ефірі телеканалу "Україна 24". В той самий час, міністр пояснив, що кордони закриватися не будуть. На питання, чому при такому зростанні захворюваності в січні не буде обмежено пересування всередині країни та за кордон при тому, що багато пасажирів не вітають масочного режиму, Немчинов пояснив, що транспорт обмежувати не можна через труднощі добирання, наприклад, медиків до місця роботи, а транспорт буде брати пасажирів виключно відповідно вказаною кількістю місць для сидіння, оскільки за прогнозами епідеміологів, такий варіант є прийнятним в ситуації, що склався в цій епідобстановці.

Під час локдауна введуть значні обмеження на транспорті

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль розповів про два можливі шляхи розвитку ситуації з карантином в Україні. Уже виходячи з цього, влада визначиться з моментом введення локдауна, а також з можливою його скасуванням.

Крім того, нам стало відомо про те, що глава уряду розповів, що введення тотального весняного карантину було правильним рішенням українського уряду. За словами глави Кабміну, навесні вірус, що викликав пандемію у всьому світі, не був досконально вивчений, а отже, ніхто не знав ні про його заразливість, не було вироблено протоколів лікування ускладнень, викликаних COVID-19. Шмигаль наполягає на тому, що ввівши локдаун, країна врятувала тисячі життів громадян ціною економіки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини