Головна Новини Суспільство події Глава ГУР: Путін в абсолютному безвиході
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава ГУР: Путін в абсолютному безвиході

Перед початком повномасштабного вторгнення в Україну Володимир Путін обрав найгірший варіант для Росії

20 травня 2022, 17:55 comments1193
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін у складній ситуації. Перед тим, як наказати російським військам вторгнутися на територію України, розпочавши повномасштабну війну, він був упевнений у тому, що зможе швидко перемогти Україну, вийти з цієї авантюри переможцем. Тепер він не знає, як бути і як вийти з цієї війни, при цьому, не втративши вигляд переможця. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю газеті The New York Times розповів начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Глава ГУР: Путін в абсолютному безвиході

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

Говорячи про те, в якому стані зараз перебуває Путін Кирило Буданов, зазначив, що це абсолютно повний безвихідь. Путін не знає, як зупинити війну та розуміє, що є об'єктивні причини, які не дозволять йому її виграти. Єдиний шанс зупинити війну – визнати, що Росія – це не така наддержава, як це намагалися роками зображати в Кремлі.

За словами Кирила Буданова, перед початком війни Путін мав кілька варіантів, як діяти, але він обрав найгірший варіант для Росії. Російські військові попереджали Путіна, чим може закінчитися його рішення розпочати повномасштабну війну, закликали його добре подумати та оцінити всі ризики. Тепер увесь світ бачить результат провального рішення Путіна.

Читайте на порталі "Коментарі" — експерти розповіли, чому анексія нових територій закінчиться великою бідою для Росії.

Також видання "Коментарі" повідомляло — у Москві знову натякнули, що чекають від Києва сигналу про відновлення переговорів, але хочуть бачити згоду українських переговорників продовжувати діалог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини