Головна Новини Суспільство події Гігантські флагштоки до Дня Незалежності: експерт розповів про дороге задоволення влади за рахунок бюджету
commentss НОВИНИ Всі новини

Гігантські флагштоки до Дня Незалежності: експерт розповів про дороге задоволення влади за рахунок бюджету

Один із найвищих в Україні 70-метровий флагшток, що встановлювався до Дня Незалежності в Херсоні, впав під час установки на припаркований поруч автомобіль

20 серпня 2021, 14:30
Поділіться публікацією:

Гігантські флагштоки до Дня Незалежності, які активно встановлювалися останні три місяці по всій країні, обійшлися в круглі суми обласним бюджетам. За ці кошти можна було б придбати не одну кисневу станцію напередодні нової хвилі пандемії. Як інформує видання "Коментарі", про це у себе в Facebook написав політтехнолог, журналіст Віктор Уколов.

Гігантські флагштоки до Дня Незалежності: експерт розповів про дороге задоволення влади за рахунок бюджету

У Херсоні впав флагшток. Фото: ВИДАННЯ "МОСТ"

Якби не те, що сталося сьогодні в Херсоні, де гігантський флагшток, встановлений за указом Офісу президента до Дня Незалежності, звалився на автомобіль і дивом ніхто не постраждав, то ніхто б і не знав, що такі флагштоки вартістю в кілька мільйонів гривень встановлені по всій країні.

Коментуючи новину у себе в Facebook, політтехнолог Віктор Уколов зазначив, з самого початку він мав великі сумніви щодо такого марнотратства, коли всі обласні центри вирішили змагатися, хто поставить найвищий флагшток і найбільший прапор. Адже на це пішли мільйони гривень. Ще у квітні стало відомо, що в Миколаївській області виділяють 27 млн гривень на такий прапор. У Хмельницькій області депутати проголосували за виділення 5 млн гривень на установку прапора. А ось американська киснева станція, яка може стати життєво необхідною для хворих на коронавірус восени, коштує тільки 1,5 млн гривень. Найстрашніше, що в обласних лікарнях досі таких станцій немає. Тому тут логіка влади незрозуміла.

"Спочатку зробіть усе для людей, виплатіть борги лікарям, підтримайте армію, а потім прикрашайте все гігантськими прапорами. Адже справа не у розмірі. Наприклад, оригінальна емблема Nike завжди скромна і маленька, а ось її підробки в Китаї штампують на всю спину", — зазначив Уколов.

Читайте також подробиці про падіння гігантського флагштока в Херсоні на порталі "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини