Головна Новини Суспільство події Генштаб ЗСУ: у ЗСУ нові трофеї - росіяни залишили техніку, тікаючи з поля бою
commentss НОВИНИ Всі новини

Генштаб ЗСУ: у ЗСУ нові трофеї - росіяни залишили техніку, тікаючи з поля бою

Генштаб та ДПСУ розповіли про нові трофеї для ЗСУ

17 березня 2022, 11:47
Поділіться публікацією:

Під час бойових зіткнень російські військові ганебно втекли, залишивши техніку та зброю. Окупанти не змогли взяти бій від 128-ї окремої гірничо-піхотної Закарпатської бригади. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у Facebook.

Генштаб ЗСУ: у ЗСУ нові трофеї - росіяни залишили техніку, тікаючи з поля бою

Бойові трофеї. Фото: Генштаб ЗСУ

У результаті після закінчення зіткнення у ЗСУ поповнення бойової техніки. Українським захисникам дісталися бойові трофеї – БМП-1 та протитанкова гармата МТ-12 "Рапіра", що буксирується. Все справно та повністю придатне для бойових завдань із захисту української території від російської агресії. Тепер російська техніка захищатиме суверенітет та територіальну цілісність України.

У свою чергу українські прикордонники також прозвітували у Facebook про захоплення ворожої техніки. У Миколаївській області під час проведення операції із зачистки одного з населених пунктів від окупантів українські захисники захопили вантажівку, яка була повністю завантажена боєприпасами до різних видів стрілецької зброї. Прикордонники зазначають, що трофеї вже передані ЗСУ. Ті пообіцяли, що кулі будуть повернуті окупаційним військам, але лише у занедбаному вигляді, якщо продовжаться наступальні дії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україні вдалося переконати союзників і незабаром Київ отримає додатковий пакет нової військової допомоги від США . Також частина військової допомоги вже прямує до України від Великої Британії. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу розповіли, в чому важливість нової військової допомоги від Вашингтона і чому тепер з'явився шанс нарешті закрити небо.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини