Головна Новини Суспільство події Генпрокуратура в Україні закликала світові криптобіржі заблокувати активи росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Генпрокуратура в Україні закликала світові криптобіржі заблокувати активи росіян

Україна закликала світові криптобіржі заблокувати активи та операції росіян

27 лютого 2022, 15:16
Поділіться публікацією:

Як розповіли в прес-службі Офісу генпрокурора, Ірина Венедіктова вже підписала листи-звернення до 16 найпопулярніших криптобірж світу. В листах заклики проявити активну реакцію та блокувати фінансові операції до РФ та звідти, а також до й від всіх громадян РФ.

Генпрокуратура в Україні закликала світові криптобіржі заблокувати активи росіян

Фото ілюстративне / Pixabay

В зверненнях зазначено, що агресор використовує проти України бойову авіацію, балістичні ракети, артилерію, танки, бронетехніку, наземні та інші сили і засоби.  В результаті ворожих обстрілів пошкоджено об’єкти цивільної інфраструктури, школи, дитячі садки, поранено людей.

Країна-агресор порушила всі правила і принципи міжнародного права та міжнародного миру і безпеки. Прокурори нададуть всім діям окупантів юридичну оцінку.

“Світове та європейське співтовариство підтримує нас і вже запровадило суворі санкції. Наразі проводиться блокування банківських транзакцій РФ. Але одним із способів переведення коштів залишається криптовалюта та цифрові токени”, — зазначила прокурор. 

За допомогою блокування криптовалютних рахунків буде зупинено воєнну агресію Росії та припинено фінансування агресора. Тому що агресор не зможе використовувати системи обігу криптовалют для своїх цілей, бо наразі криптовалютні операції можуть використовуватися "як для забезпечення проведення агресії, так і для приховування активів особами, які її проводять".

Як повідомляв портал, в Міноборони назвали втрати російської армії за три доби.

Генпрокуратура в Україні закликала світові криптобіржі заблокувати активи росіян - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини