Головна Новини Суспільство події Гелікоптер та літак нардепа, підозрюваного в держзраді, передали ЗСУ (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Гелікоптер та літак нардепа, підозрюваного в держзраді, передали ЗСУ (Фото)

Майно підозрюваного в зраді депутата під арештом відповідно до рішення суду

6 липня 2022, 15:50
Поділіться публікацією:

Суд ухвалив клопотання прокурорів та наклав арешт на майно нардепа, якого підозрюють в держзраді. Про це повідомили в прес-службі Офісу Генерального прокурора.

Гелікоптер та літак нардепа, підозрюваного в держзраді, передали ЗСУ (Фото)

фото Офісу генпрокурора

Йдеться про гелікоптер та літак, якими користувалася родина депутата України. Техніку вилучили та передали у користування Збройним Силам України. Наразі триває досудове розслідування в кримінальному  провадженні, що відкрито за фактами  зловживання владою або службовим становищем та заволодіння майном за частиною 2 статті 28, частиною 2 статті 364, частиною 3 статті 191 Кримінального кодексу України.

Також в повідомленні йдеться про арешт комплексу "Ведмежа діброва" та інші активи, кінцевим бенефіціаром яких є дружина народного депутата.

Як повідомляється, комплекс "Ведмежа діброва" називають дачею Медведчуків. В Департаменті стратегічних розслідувань зазначали, що встановлено посадовця, що порушив норми Земельного кодексу України та виключив із земель державного лісового фонду 122 га вартістю 26,9 млн грн. На цих землях було зведено комплекс "Ведмежа діброва", бенефеціаром суб’єктів господарювання, що взяли ці землі в оренду є дружина народного депутата України Віктора Медведчука Оксана Марченко.

Земельні ділянки передано до АРМА, як і вилучені під час обшуків твори мистецтва, транспортні засоби. В травні правоохоронці провели санкціоновані обшуки в довірених осіб Оксани Марченко.

Гелікоптер та літак нардепа, підозрюваного в держзраді, передали ЗСУ (Фото) - фото 2
Гелікоптер та літак нардепа, підозрюваного в держзраді, передали ЗСУ (Фото) - фото 3
Гелікоптер та літак нардепа, підозрюваного в держзраді, передали ЗСУ (Фото) - фото 4

Як писав портал, серед агентів Кремля виявився нардеп. В СБУ розповіли плани росії скинути українську владу
. Ворожі агенти мали сприяти російському керівництву в окупації території нашої держави. Слідчі з'ясували, що нардеп мав завдання щодо контролю над новоствореними приватними охоронними підприємствами у різних областях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини