Головна Новини Суспільство події Гайдай розповів, які міста Луганщини ворог хоче окупувати у найближчі 3-4 дні
commentss НОВИНИ Всі новини

Гайдай розповів, які міста Луганщини ворог хоче окупувати у найближчі 3-4 дні

За даними голови Луганської області Сергія Гайдая, ворог докладе всіх зусиль, щоб прорватися до Сєверодонецька або Попасної

6 травня 2022, 10:35
Поділіться публікацією:

Окупаційні війська посилюють свій тиск у Луганській області. Тому найближчі 3-4 дні на території Луганської області відбуватимуться запеклі бої. Росія готує великий наступ. Мета російських окупантів – повна окупація Сєвєродонецька чи Попасної. Розрахунок буде на те, щоби прорватися в ці ключові для Луганщини міста. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час загальнонаціонального телемарафону розповів голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Гайдай розповів, які міста Луганщини ворог хоче окупувати у найближчі 3-4 дні

Сергій Гайдай. Фото: з відкритих джерел

Глава Луганщини прогнозує, що Москва направить основні сили на те, щоб за три-чотири дні прорватися або до Сєвєродонецька, або до Попасної. При цьому Сергій Гайдай зазначив, що українським захисникам добре відомі плани супротивника та ЗСУ готові відбити будь-які атаки ворога.

За словами Сергія Гайдая, щодо Попасної, яку вже кілька днів штурмують окупанти, то місто з кожним днем все більше руйнується. Його росіяни просто стирають з лиця землі, завдаючи масовані ракети та авіаудари.

Гайдай уточнив, що бомбардування Попасної не припиняється ні вдень, ні вночі. Іноді росіяни цілими батальйонами атакують позиції українських військових.

За інформацією Сергія Гайдая, російські загарбники постійно намагаються просунутися ближче до Сєвєродонецька, але українські війська їх відкидають. Так уже кілька разів росіяни брали під контроль село Воєводівка біля самого Сєверодонецька, але ЗСУ потім відновлювали контроль над селом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — над промзоною "Азовсталі" у Маріуполі знову з'явилася російська авіація: у Генштабі ЗСУ розповіли, за яких умов сьогодні українським захисникам доводиться відбивати атаки агресора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини