Головна Новини Суспільство події Футбольна ТСК Суркіса проти УАФ провалилася: терміни її роботи закінчилися - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Футбольна ТСК Суркіса проти УАФ провалилася: терміни її роботи закінчилися - ЗМІ

Скандальна футбольна ТСК, яку пов'язують з Суркісом, закінчилася нічим

16 листопада 2020, 11:56
Поділіться публікацією:

Вчора, 15 листопада, скандальна футбольна ТСК, появу якої в парламенті пов'язували з бажанням Григорія Суркіса чинити тиск на УАФ, остаточно припинила своє існування. Продовжити її повноваження Рада так і не змогла, повідомляє "КП в Україні".

Футбольна ТСК Суркіса проти УАФ провалилася: терміни її роботи закінчилися - ЗМІ

Так, 15 листопада закінчився термін, передбачений законом, відведений на те, щоб проголосувати за продовження повноважень так званої "футбольної ТСК". Вона була створена ще в листопаді минулого року і мала розслідувати будівництво футбольних міні-полів в Києві з 2017 по 2018 роки. Завершила ТСК свою роботу 15 травня, але звіт в залі парламенту так і не представила.

Постанову про продовження роботи ТСК ініціював депутат Григорій Мамка. Вона не раз була в порядку денному роботи Ради, але кожен раз знімалася з розгляду через відсутність голосів.

Нардепи з різних фракцій роботу комісії публічно називали "безглуздою" і навіть "замовною", пов'язуючи її з інтересами Григорія Суркіса. Останньому одного разу навіть довелося спростовувати свою причетність до тиску на УАФ за кошти ТСК.

Втім, спростування Суркіса не допомогло. Депутати встали на сторону футбольного співтовариства, яке закликало парламент не допустити маніпуляцій на темі ТСК, що "мають на меті дискредитацію українського футболу". Відповідне звернення до Дмитра Разумкова і членів ВРУ підписали, зокрема, імениті українські футболісти, серед яких Андрій Шевченко, Ігор Бєлов та Олег Блохін.

Таким чином, скандальна футбольна ТСК закінчилася нічим. Як зазначає видання, якщо вважати її дійсно справою рук Суркіса, то це свідчить про його чергове ураження у війні з Павелком на політичній ниві.

Раніше повідомлялося, що Суркіс залишив в Німеччині хворого COVID-19 футболіста "Шахтаря".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини