Головна Новини Суспільство події Суркіс кинув в Німеччині хворого COVID-19 футболіста «Шахтаря»
commentss НОВИНИ Всі новини

Суркіс кинув в Німеччині хворого COVID-19 футболіста «Шахтаря»

Не дочекавшись спецрейсу УАФ, яким мали бути доставлені у Київ з Німеччини хворі на коронавірус футболісти національної збірної в неділю, Ігор Суркіс організував свій чартер - в суботу

15 листопада 2020, 19:43 comments1212
Поділіться публікацією:

На офіційному сайті ФК Динамо Києва 14 листопада з'явилася новина про те, що Ігор Суркіс організував трансфер хворих на коронавірус футболістів з Німеччини в Україну.

Суркіс кинув в Німеччині хворого COVID-19 футболіста «Шахтаря»

"... інфіковані COVID-19, будуть відправлені додому, президент Динамо самостійно організував їх повернення", — було сказано в заяві клубу.

Рейс за запитом Суркіса організовувала одна з приватних західних компаній, ім'я котрої не називалося.

Таким чином в суботу, 14 листопада, прямо під час поєдинку української збірної з Німеччиною, до Києва вилетіли Віктор Циганков, Сергій Сидорчук та менеджер збірної Вадим Комардин.

Віктора Коваленка, гравця національної збірної і півзахисника "Шахтаря", який теж напередодні отримав позитивний COVID-19 — тест, на борту літака, заброньованого Суркісом, не було.

В УАФ, в свою чергу, завчасно повідомили, що всі без винятку футболісти збірної, які отримали позитивні результати тестів, будуть доставлені в Україну спецрейсом 15 листопада. Так у неділю, рейсом УАФ повернувся, зокрема, і забутий Суркісом Коваленко.

Ще одного футболіста Андрія Ярмоленка, за домовленістю з УАФ, з Німеччини забрав чартер Вест Хема, що доставив гравця в Лондон.

Навіщо "Динамо" організувало додатковий рейс "евакуації", коли вже був запланований рейс УАФ, в столичному ФК так і не пояснили. Також там не коментують, чому з Німеччини гравців збірної до Києва забирали вибірково, розділивши на "своїх" і "чужих" під час пандемії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини