Головна Новини Суспільство події «Фундація Течія» придбала евакуаційне авто для прикордонників на бахмутському напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

«Фундація Течія» придбала евакуаційне авто для прикордонників на бахмутському напрямку

Мікроавтобус Citroen Jumper вже виконує функції санітарного автомобіля для Краматорського прикордонного загону Державної прикордонної служби України

30 березня 2023, 10:47
Поділіться публікацією:

Автомобіль для українських захисників, які тримають оборону на бахмутському напрямку, придбала та передала ГО "Фундація Течія" та її директор Олег Крот.

«Фундація Течія» придбала евакуаційне авто для прикордонників на бахмутському напрямку

Евакуаційне авто для прикордонників

ГО "Фундація Течія" оперативно відреагувала на запит Головного військово-медичного клінічного центру Державної прикордонної служби України ГО "Фундація Течія", придбала та привезла в Україну дизельний мікроавтобус Citroen Jumper 2016 року випуску вартістю 650 тис. грн.

У клінічному центрі розповіли, що авто передали на потреби Краматорського прикордонного загону Державної прикордонної служби України. Він захищає східні рубежі, зокрема, бере участь в обороні Бахмута. Мікроавтобус уже допомагає в евакуації поранених.

"Фундація Течія" продовжує забезпечувати автомобілями Сили оборони України. Зараз у роботі – ще один мікроавтобус для медичних та евакуаційних цілей і два позашляховики загальною вартістю понад 1,5 млн грн. Найближчим часом вони будуть передані військовим.

Загалом після повномасштабного вторгнення росії в Україну ГО "Фундація Течія" придбала для Сил оборони України транспортних засобів на понад 27 млн грн ($745 тис. за курсом НБУ). Детальний звіт про всю підтримку ЗСУ дивіться за посиланням

Читайте також на порталі "Коментарі" - "Фундація Течія" та Олег Крот відзвітували про ще один проект для ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини