Головна Новини Суспільство події Філігранна точність: показали, як українські захисники нищать ворога з американських гаубиць М777 (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Філігранна точність: показали, як українські захисники нищать ворога з американських гаубиць М777 (ФОТО)

Українські артилеристи чудово працюють з із американськими гаубицями М777

17 травня 2022, 18:25
Поділіться публікацією:
Українські захисники, що знаходяться на передовій, вже отримали американські гаубиці М777 калібру 155 мм та успішно "випробовують" їх міць на російських окупантах. У Міністерстві оборони України показали, як артилерійський підрозділ працює з військовою допомогою від США.
"Наші артилеристи нищать ворога із американських гаубиць М777 калібру 155 мм та звільняють українську землю від російських загарбників. Це потужна руйнівна сила, керована математичним розрахунком, що стала важливою підтримкою підрозділів на передовій. Раптовість, вогнева міць і філігранна точність – якості, притаманні висококласному артилерійському підрозділу",- йдеться у повідомленні Міноборони.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україну їдуть американські гаубиці M777. Представники міністерства оборони Сполучених Штатів оприлюднили відеоролик, на якому відзнято як навантажують  американську зброю — 155-мм гаубиці M777, які будуть  відправляти військовим  нашої країни. В Пентагоні опублікували кадри відео, на якому видно як артилерійську зброю вантажать в американські транспортні літаки С-17. При цьому, американські партнери відзначають, що такі роботи з  навантаження  артилерійського обладнання військові проводили  на транспортну авіацію ще минулого місяця цього  року на американській авіабазі March, що знаходиться  на території штату  Каліфорнія.
Також "Коментарі" інформували про те, що сенат США хоче визнати Росію спонсором тероризму. Американські сенатори зареєстрували резолюцію, яка визнає Росію державою-спонсором тероризму.  Співавторами документа є представник Демократичної партії Річард Блументаль та республіканець Ліндсі Грем.
Філігранна точність: показали, як українські захисники нищать ворога з американських гаубиць М777 (ФОТО)  - фото 2
Філігранна точність: показали, як українські захисники нищать ворога з американських гаубиць М777 (ФОТО)  - фото 3
Філігранна точність: показали, як українські захисники нищать ворога з американських гаубиць М777 (ФОТО)  - фото 4

 





Філігранна точність: показали, як українські захисники нищать ворога з американських гаубиць М777 (ФОТО)

Українські захисники працюють з американськими гаубицями М777 (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини