Головна Новини Суспільство події Федоров: у "Дії" зареєструвалися уже 12 мільйонів користувачів
commentss НОВИНИ Всі новини

Федоров: у "Дії" зареєструвалися уже 12 мільйонів користувачів

Щодня до послуги приєднується понад 50 тисяч користувачів

17 грудня 2021, 13:08
Поділіться публікацією:

Користувачів сервісу "Дія" в Україні вже більше 12 мільйонів. Про таке досягнення міністерства цифрової трансформації України повідомив сьогодні, 17 грудня, на своєму Telegram-каналі його міністр Михайло Федоров, повідомляє "Українська правда".

Федоров: у "Дії" зареєструвалися уже 12 мільйонів користувачів

Михайло Федоров. Фото з Facebook

"Щодня до нас приєднується понад 50 000 унікальних користувачів. До речі, якщо ви ще не встановили ДІЮ, то можете це зробити і приєднатись до пілотного проекту єПідтримка," — написав міністр у Telegram.

Довідково: єПідтримка нині пропонує усім вакцинованим українцям двома дозами від коронавірусу одержати одну тисячу гривень на придбання квитків на потяги та літаки, що курсують Україною, візити у театри, кінотеатри, музеї, виставкові центри, фітнесцентри, або ж придбання книжкової продукції.

Нагадаємо, раніше Михайло Федоров казав журналістам, що "Дію" постійно хочуть купити, зокрема її ідею, алгоритми. Хоча це є повністю державний продукт. За його словами, такі розмови постійно відбуваються з різними країнами, компаніями, які хочуть допомогти або продати, або представляють інші країни. Але нині чиновники не сфокусовані  на цьому,  а планують зацифрувати всі послуги, аи вони стабільно працювали в Україні. Але Федоров не виключає варіанту передати напрацювання України у цьому питанні комусь іще.

Наступного року Федоров обіцяє, що українці зможуть через "Дію" отримати цифровий підпис, змінювати місце реєстрації, отримувати онлайн-послуги в будівельній сфері, стануть доступні електронні лікарняні, податкові онлайн-послуги та автоматична реєстрація бізнесу.

Раніше "Коментарі" писали, що українцям почали виплачувати 1000 гривень: що вже купують





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини