Головна Новини Суспільство події Євросоюз вирішив покарати Лукашенко і його оточення
commentss НОВИНИ Всі новини

Євросоюз вирішив покарати Лукашенко і його оточення

Євросоюз має намір ввести серйозні санкції щодо Лукашенка

4 листопада 2020, 16:48
Поділіться публікацією:

За ситуацією в Білорусі уважно стежив увесь світ. Хтось називав Лукашенко диктатором, хтось підтримував його курс на розвиток економіки країни і мав на думці, що всілякі протести — не більше ніж бажання Заходу звалити "бацьку". Тепер же посли країн-членів Євросоюзу схвалили введення візових заборон і заморожування активів президента Білорусі Олександра Лукашенка і ще 14 білоруських громадян.

Євросоюз вирішив покарати Лукашенко і його оточення

"Посли ЄС дали" зелене світло "заморожування активів і заборону видачі віз для Лукашенка і ще 14 білорусів", — передає кореспондент "Радіо Свобода" Рікард Йозвяк.

Рішення про подібні санкції, імовірно, опублікують в офіційному журналі Євросоюзу в п'ятницю, 6 листопада.

Нагадаємо, що, раніше Європейський Союз ввів санкції проти 40 представників влади Білорусі. Їх назвали відповідальними за насильство проти протестувальників. Олександра Лукашенко в списку не було.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", українцям, полякам і литовцям заборонили в'їзд до Білорусі, так як, на думку Олександра Лукашенка, вони становлять загрозу. А ось про те, що задумав Лукашенко і які страхи переслідують главу держави-сусіда, можна прочитати тут .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://gazeta.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини