Головна Новини Суспільство події Евакуація мешканців ОРДЛО: що зараз відбувається у Донецьку (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Евакуація мешканців ОРДЛО: що зараз відбувається у Донецьку (ВІДЕО)

Глави так званих "ДНР" та "ЛНР" повідомили про масову евакуацію населення у РФ

18 лютого 2022, 19:00 comments1579
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Сьогодні, 18 лютого, голови так званих "ДНР" і "ЛНР" повідомили про масову евакуацію населення до РФ. У Мережі почали з'являтися відео про те, що відбувається у містах окупованого Донбасу після даних заяв. Про це пише видання "Страна".

Евакуація мешканців ОРДЛО: що зараз відбувається у Донецьку (ВІДЕО)

Эвакуація в ОРДЛО

На кадрах, яке публікує ЗМІ у своєму Telegram-каналі, можна побачити, як люди натовпом вишиковуються біля банкоматів. Також можна спостерігати черги з авто, що утворилися на автозаправних станціях.

Водночас спікер Володимира Путіна каже, що не володіє інформацією про масову евакуацію жителів ОРДЛО на територію Ростовської області РФ.

Радник голови МВС Антон Геращенко, коментуючи цю ситуацію з евакуацією, заявив, що "зважаючи на все, готуються масштабні провокації".



Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував, що українська влада терміново закриває Чорнобильську зону для туристів. Зону закриють уже з 19 лютого. При цьому зазначається, що термін заборони наразі не визначено. Чому так поспішають? Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" писав, що в ООН зробили заяву про воєнний конфлікт в Україні. Антоніу Гутерріш вважає дипломатію єдиним способом вирішення ситуації. Також він висловив стурбованість щодо нарощування військ РФ біля кордонів нашої країни. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Також читайте, що футболісти київського "Динамо" теж бояться вторгнення РФ. Беньямін Вербіч прокоментував напружену ситуацію від імені всіх легіонерів клубу. Читайте про це у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини