Головна Новини Суспільство події Етюд для скрипки та гармати від арти 28 омбр: ЗСУ розбили позиції окупантів під Ізюмом
commentss НОВИНИ Всі новини

Етюд для скрипки та гармати від арти 28 омбр: ЗСУ розбили позиції окупантів під Ізюмом

Українська артилерія зафіксувала позиції загарбників з повітря та потужно вдарила по них

11 травня 2022, 10:25
Поділіться публікацією:

Українські захисники з 28-ої окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу влаштували справжнє побоїще російським загарбникам, коли завдали удару по їхнім позиціям поблизу Ізюму в Харківській області. Як повідомляє портал "Коментарі", відповідне відео з'явилося в мережі Facebook.

Етюд для скрипки та гармати від арти 28 омбр: ЗСУ розбили позиції окупантів під Ізюмом

Артилерія під Ізюмом. Фото: з відкритих джерел

На відео видно, як український безпілотник чітко зафіксував позиції російських військ, які розмістилися на всій лінії посадки. Українська артилерія завдала прицільних ударів, розбивши не лише військову техніку, а й фортифікаційні споруди російських військ.

У повідомленні під відео йдеться, що російські загарбники, коли прийшли на українську землю, то забули, що "наші очі повсюди, а наша зброя дістане їх навіть з-під землі".

Читайте на порталі "Коментарі" — у Генштабі ЗСУ повідомили, що українські захисники дедалі ближче до українського кордону, відбиваючи атаки російських окупантів. Щоб зменшити темп контрнаступу ЗСУ у Харківській області, російські війська намагаються кидати всі сили, утримуючи свої позиції.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у МЗС України підтвердили, що Україна виходитиме на переговори зовсім з іншими позиціями. Чим це було в перший місяць війни, коли Київ ставив одну умову – виведення російських військ на ті позиції, які вони загнивали до 24 лютого. Тепер же, зазначив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, може йтися про те, щоб деокупувати всі території України, включаючи Крим та весь Донбас. Підсумкові позиції України буде визначено після битви за Донбас.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини