Головна Новини Суспільство події Єрмак заінтригував очікуваннями від зустрічі Зеленського з прем'єром Індії
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак заінтригував очікуваннями від зустрічі Зеленського з прем'єром Індії

Голова ВП Андрій Єрмак вважає, що зустріч Володимира Зеленського з прем'єром Індії матиме конкретні результати

23 серпня 2024, 12:42
Поділіться публікацією:

Сьогоднішня зустріч президента України Володимира Зеленського із прем'єр-міністром Індії Нарендрою Моді матиме конкретні результати. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив голова Офісу президента України Андрій Єрмак, повідомляє "India Today".

Єрмак заінтригував очікуваннями від зустрічі Зеленського з прем'єром Індії

Андрій Єрмак. Фото: сайт Офісу президента України

"Я дуже сподіваюся на те, що після довгого періоду, коли ми не мали візитів прем'єрів Індії та наших лідерів до цієї країни, це історичний момент, і ми маємо багато питань для співпраці. Думаю, що зустріч прем'єра Моді з президентом Зеленським буде дуже корисною і матиме конкретні результати", — зазначив Андрій Єрмак.

Глава Офісу президента також наголосив, що важливо, щоб відносини України та Індії активно розвивалися. Але в той же час має бути чітка позиція щодо агресії РФ проти нашої країни та шляху до справедливого світу на основі Формули світу.

Зазначимо сьогодні, 23 серпня, напередодні Дня Незалежності прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді прибув до Києва з візитом. Це перший в історії візит глави уряду Індії до України. Тобто Моде вперше приїхав до Києва з початку повномасштабного вторгнення РФ до України.

У Києві індійський прем'єр зустрінеться із президентом України Володимиром Зеленським. До цієї поїздки Моді побував у Польщі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна хоче використати візит прем'єр-міністра Індії Нарендри Моді до Києва, щоб спробувати схилити країну до більш нейтральної позиції стосовно російської агресії, зокрема, враховуючи останній візит Моді до Москви, що збігся з ударом РФ по дитячій лікарні Охматдит у Києві. Про це пише агентство AP, із посиланням на думки західних аналітиків.

Також видання "Коментарі" повідомляло – прем'єр Індії зробив заяву про мир перед візитом до України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини