Головна Новини Суспільство події Ердоган заявив, що Шольц змінив свою позицію щодо Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган заявив, що Шольц змінив свою позицію щодо Росії

Президент Туреччини заявив, що висока дипломатія має велике значення для вирішення світових проблем

3 листопада 2022, 10:38
Поділіться публікацією:

Канцлер Німеччини Олаф Шольц тепер має іншу позицію щодо президента РФ Володимира Путіна. Таку думку висловив президент Туреччини Ердоган. Як повідомляє видання "Коментарі", заяву турецького лідера у своєму твіттері наводить газета "Daily Sabah".

Ердоган заявив, що Шольц змінив свою позицію щодо Росії

Реджеп Таїп Ердоган. Фото: з відкритих джерел

"Висока дипломатія має вирішальне значення для вирішення проблем. Навіть канцлер Німеччини Шольц місяць тому мав зовсім іншу позицію щодо Путіна і тепер змінив її щодо Росії, наголосивши на важливості діалогу", — заявив Ердоган.

Таку заяву турецький президент зробив після того, як той провів телефонні переговори з президентом РФ Путіним і канцлером Німеччини Олафом Шольцем. Темою переговорів стало продовження угоди щодо експорту українського зерна.

У свою чергу в Москві заявили, що контактів із президентом Франції Еммануелем Макроном та канцлером ФРН Шолцем стало набагато менше. Все через те, що нібито лідери Франції та Німеччини стали менше дослухатися позиції російської сторони.

Читайте також на порталі "Коментарі" — речник Повітряних сил Юрій Ігнат розповів про нові іранські ракети, якими незабаром Росія збирається загрожувати Україні. Кремль хоче розмістити іранські ракети поблизу північного кордону України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у четвер та п'ятницю у Німеччині відбудеться зустріч представників зовнішньополітичних відомств країн G7. Головними питаннями на порядку денному будуть Україна та російська агресія, ситуація в Індо-Тихоокеанському регіоні. Які очікування від цієї зустрічі? Чи варто розраховувати на якісь проривні рішення? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини