Головна Новини Суспільство події Ердоган зателефонував Путіну: що говорили про Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган зателефонував Путіну: що говорили про Україну

У розмові йшлося про "зернову угоду", а також про війну в Україні

25 березня 2023, 14:27
Поділіться публікацією:

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган провів телефонну розмову з російським диктатором Володимиром Путіним. Серед обговорюваних тем була і Україна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на турецьке видання "Hurriyet".

Ердоган зателефонував Путіну: що говорили про Україну

Путін та Ердоган. Фото: із відкритих джерел

"Як стало відомо, під час телефонної розмови лідери обговорили кроки щодо покращення турецько-російських відносин та розвитку подій щодо російсько-української війни", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сторони також обговорювали "зернову угоду". Під час розмови Ердоган "подякував Путіну за його позитивне ставлення до продовження чорноморської ініціативи".

"Ердоган заявив, що Туреччина надає важливого значення якнайшвидшому завершенню конфлікту між Росією та Україною шляхом переговорів", — передають турецькі ЗМІ.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент Туреччини Реджеп Ердоган намагається вирішувати економічні проблеми в країні перед наміченими на 14 травня виборами (президента та парламенту). Однак довіра до президента падає, про що свідчить відмова повернутися до уряду багаторічного міністра фінансів та віце-прем'єра Мехмета Шимшека. Тим часом сенатор США і голова Комітету із закордонних справ Сенату Боб Менедес розкритикував нинішню турецьку владу за те, що вона купує зброю у Росії, порушує територіальні води та простір інших країн, блокує розширення НАТО (щодо Швеції). Чи вдасться Ердогану й надалі балансувати між Заходом та РФ? Чи вибори можуть вплинути на специфічну позицію Туреччини в російсько-українській війні? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – війна в Україні: чому така важлива інформаційна складова – хто тут виграє.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

7575

25 березня 2023, 14:35

Xочeшь бecплатнoго сeкcа с кpасивой и pазвратной незнакoмкoй?! Тыcячи девoк ждут тeбя, без региcтрации и бoтов, без шлюx и pазводил, все анoнимнo и бeсплатнo. Пpосто попpобуй ----- https://e.vg/keks


Новини