Головна Новини Суспільство події Ердоган висловився про непростий вибір між Україною та Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган висловився про непростий вибір між Україною та Росією

Президент Туреччини заявив, що Туреччина не може обирати між Україною та Росією

23 лютого 2022, 15:10 comments1932
Поділіться публікацією:

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив, що через українсько-російське протистояння Анкара опинилася перед непростим вибором – з одного боку – Росія, з другого – Україна. З обома країнами налагоджено тісне співробітництво. Тому найближчим часом Туреччина не планує запроваджувати санкції проти РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Daily Sabah.

Ердоган висловився про непростий вибір між Україною та Росією

Реджеп Таїп Ердоган. Фото з відкритих джерел

Ердоган зазначив, що політичні, військові й економічні відносини Туреччина однаково вибудувала як з Росією, так і з Україною. Розривати відносини з однією із країн, відповідно відмовившись від співпраці з іншою, Анкара не хоче.

Щодо можливих дій щодо Росії, то президент Туреччини заявив, що "кроки необхідно робити делікатно".

Ердоган зазначив, що в інформаційному просторі багато чуток про те, що військові дії можуть призвести до різкого стрибка вартості газу. Водночас звучать попередження, що вентиль на газопроводі може бути зовсім перекритий. Президент Туреччини вважає, що такі заяви треба брати до уваги перед тим, як робити будь-які дії.

За словами Ердогана, турецька делегація намагається провести переговори з російською стороною, аби вже за підсумками ухвалювати те чи інше рішення.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Захід на чолі зі США знову б'є санкціями Росію: експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розібрали чергове відеозвернення глави Білого дому Джо Байдена щодо ситуації навколо України, оцінивши повторний сигнал про антиросійські санкції та зазначивши, чи є у них сенс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини