Головна Новини Суспільство події єПідтримка: гроші за вакцинацію платитимуть і дітям
commentss НОВИНИ Всі новини

єПідтримка: гроші за вакцинацію платитимуть і дітям

Тисячу гривень за повний курс вакцинації у 2022 році зможуть отримати підлітки від 12 до 18 років

11 січня 2022, 09:27
Поділіться публікацією:

В уряді заговорили про розширення програми єПідтримка. Так, у своєму Telegram-каналі міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко анонсував розробку нового проекту. Нині урядовці готують окрему програму для вакцинованих дітей — від 12 до 18 років. Про це повідомляє портал "Коментарі".

єПідтримка: гроші за вакцинацію платитимуть і дітям

єПідтримка - тисяча гривень дітям від 12 до 18 років. Фото з відкритих джерел

"Це ще один привід вакцинуватися не лише самим, а й вакцинувати дітей. Власні гроші на купівлю книг, чи кіно, чи концертів – приємний бонус від держави для молодого покоління свідомих українців", — написав Олександр Ткаченко у своєму Telegram-каналі.

Також Ткаченко анонсував ще одне нововведення — невдовзі уряд запропонує українцям механізм отримання виплати тисячі гривень за повний курс вакцинації без додатку "Дія". Офлайн-формат готують для тієї категорії громадян, у яких не має сучасних смартфонів.

Додамо, що українці вже витратили  більше 1 млрд гривень за три тижні дії програми єПідтримка. Виплатила держава уже майже 6,4 млрд грн. Найбільше коштів українці витратили на книги — це 361 млн грн, на кінотеатри 300 млн грн, театри, концерти та розважальні послуги — 138 млн грн. Тим часом в "Укрзалізниці" повідомили, що за цей період українці придбали коштом програми  326 тис. залізничних квитків на суму у понад 131 млн грн. Середній чек однієї транзакції склав 403 грн.

Нагадаємо, з другої половини січня 2022 року ті, хто старші за 60 років, зможуть купувати за кошти єПідтримки медикаменти.

Читайте також: У Pfizer розповіли, коли буде готова універсальна вакцина проти Омікрону

У Pfizer розповіли, коли буде готова універсальна вакцина проти Омікрону

Джерело: https://society.comments.ua/ua/news/medicine/u-pfizer-rozpovili-koli-bude-gotova-universalna-vakcina-proti-omikronu-691724.html
© Comments.ua




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини