Головна Новини Суспільство події Ємельянов прокоментував обшуки у себе та пояснив причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Ємельянов прокоментував обшуки у себе та пояснив причину

Артур Ємельянов назвав слідчі дії щодо нього профанацією, яка базується на наклепі шахраїв

26 вересня 2023, 11:00
Поділіться публікацією:

Адвокат та волонтер Артур Ємельянов оприлюднив у соціальних мережах заяву щодо слідчих дій, які веде щодо нього ДБР. За його словами, проведені обшуки ДБР є формальністю, яка базується на звинуваченнях, що не мають реальних підстав. Як інформує портал "Коментарі", про це пишуть "Українські новини".

Ємельянов прокоментував обшуки у себе та пояснив причину

Артур Ємельянов. Фото з відкритих джерел

"Нова "приправа" абсурдних звинувачень на мою адресу (у кримінальному провадженні, де я визнаний потерпілою особою!!! У 2018 році) не додасть смаку давно протухлій "політичній страві" проти мене. Зазначу, що про мою патріотичну позицію українця свідчать сотні часів волонтерських поїздок на схід України із сотнями тон гуманітарних та оборонних вантажів. Про це можна дізнатися на моїх публічних сторінках у ФБ (посилання 1 та посилання 2) Дрони, автівки, броніки, старлінки, штучна кров, медичні препарати для ЗСУ та спецпризначенців — на цьому тримаю фокус разом з небайдужими партнерами", — заявив Артур Ємельянов.

При цьому, Ємельянов повʼязує переслідування із своєю волонтерською діяльністю.

"Спроби деяких так званих "активістів" створити перешкоди, аби потім запропонувати їх "порішати" — вважаю відволікаючим фактором. На це не маю ані часу, ані бажання особисто реагувати. Готуюсь до нової гуманітарної місії на фронт. Тому пройду всю юридичну процедуру по закону, за підтримки моїх адвокатів. І в черговий раз переконливо доведу свою громадянську та професійну сумлінність", — наголосив автор заяви.

Читайте також на порталі "Коментарі" — тиждень під знаком поїздки Зеленського до США і не лише: що стало найголовнішим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 вересня 2023, 10:31

Волонтерство на війні прибуткова справа. Ці, батьки Махно, вже конкурують з допомогою і фінансуванням урядів. Занадто зручно продовжувати війну роками і харчуватись з неї поки тіло України стікає кров'ю.


Новини