Головна Новини Суспільство події Експрезидент Монголії відреагував на історичну маячню Путіна: опублікував карту Монгольської імперії
commentss НОВИНИ Всі новини

Експрезидент Монголії відреагував на історичну маячню Путіна: опублікував карту Монгольської імперії

Колишній президент Монголії насміхається з президента Росії Володимира Путіна за його пояснення війни в Україні через історію.

13 лютого 2024, 14:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Експрезидент Монголії відреагував на історичну маячню Путіна: опублікував карту Монгольської імперії

Росія у 1471 році. Фото з відкритих джерел

Колишній президент Монголії Цахіа Елбегдорж відреагував на інтерв’ю президента Росії Володимира Путіна, який намагався пояснити російське вторгнення історичнею маячнею про "право Росії" на Україну.

Експрезидент Монголії Цахіа Елбегдорж опублікував у соціальних мережах кілька карт з зображенням Монгольської імперії. Зокрема на одній з мап показана Росія 1471 року, у порівнянні з її територією сьогодні. На іншій карті понад 20 країн, чиї сьогоднішні території були колись частиною Монгольської імперії.

Свій допис Цахіа Елбегдорж коротко підписав, що після інтерв’ю Путіна він знайшов історичну карту Монголії. Проте далі додав, що світ не повинен хвилюватись, адже монгольська нація є мирна. Зазначимо, що колишній президент Монголії Цахіа Елбегдорж вихованець Львівської політехніки.

Нагадаємо, що інтерв’ю американському журналісту Такеру Карлсону президент РФ Володимир Путін почав з півгодинної розповіді про псевдоісторію Росії. Таким чином Путін намагався пояснити причини нападу Росії на Україну у 21 столітті.

Зазначимо, що з 1206 Монголія перетворилася на велику імперію під владою Чингісхана. За його життя була створена друга за величиною імперія в історії людства. Більше за Монгольську імперію була лише Британська імперія на початку XX століття.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кремлі відреагували на інтерв’ю Путіна. Речник Кремля Дмитрій Пєсков пояснив, чи виконав Такер Карлсон головне завдання Москви.

Також "Коментарі" писали, що колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон назвав питання, яке Карлсон не задав Путіну. А Гіларі Клінтон через інтерв'ю Карлсона з Путіним назвала американського журналіста "корисним ідіотом".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини