Головна Новини Суспільство Війна з Росією Джонсон назвав питання, яке Карлсон не задав Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонсон назвав питання, яке Карлсон не задав Путіну

Борис Джонсон розкритикував Такера Карлсона за інтерв'ю з президентом Росії Володимиром Путіним.

11 лютого 2024, 09:57 comments1254
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній прем’єр Великої Британії Борис Джонсон відреагував на інтерв’ю Путіна, яке він дав американському журналісту Такеру Карлсону. За словами Джонсона Такер був "маріонеткою тирана" та виконав свою функцію для Путіна.

Джонсон назвав питання, яке Карлсон не задав Путіну

Борис Джонсон про інтерв'ю Путіна Такеру Карлсону. Фото з відкритих джерел

Борис Джонсон у колонці на Daily Mail різко розкритикував Такера Карлсона якого назвав "диктофоном для диктатора та зрадником журналістики". За словами Джонсона Карлсон в інтерв’ю з Путіним був підлабузником та не поставив йому кілька важливих питань.

"Він не ставив жорстких питань. Він не запитав Путіна, чому навіть зараз він використовує найжорстокіші засоби сучасної війни, щоб калічити та вбивати невинних мирних українських громадян. Він не звинуватив його у тортурах, зґвалтуваннях, підривах дитячих садочків — усе це йому було абсолютно непотрібно. Він навіть жодного разу не намагався перекрити потік брехні від Путіна", — заявив Борис Джонсон.

За словами британського прем’єра Такер Карлсон навпаки надихався відвертою брехнею Путіна, зокрема про нібито припущення, що Польща сама винна у нападі Німеччини у часи Гітлера, а Росія до цього нібито не причетна попри пакт Молотова-Ріббентропа.

Також Джонсон заявив, що тези Путіна були звернуті до американців і вони мають такі ж наративи, як у Гітлера під час Другої світової війни. За словами Джонсона головна мета Путіна переконати США, що це війна в Європі, а не їх, подібно, як про це заявляв Гітлер, щоб Америка не втручалась до військових дій. 

У підсумку Борис Джонсон закликав не довіряти Путіну та звернувся до республіканців, які блокують допомогу Україні

"Ви спадкоємці Рональда Рейгана. Ви не можете знову зробити Америку великою, продавши Україну та дозволивши Путіну використовувати насильство для відновлення радянської імперії", — сказав Джонсон.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Клінтон різко розкритикувала Карлсона за інтерв'ю з Путіним.

Також "Коментарі" писали, що Трамп заохочує вторгнення Росії до деяких країн НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини