Головна Новини Суспільство події Експерт: зараз почнуть масово хворіти ті, хто отримав одну дозу вакцини
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: зараз почнуть масово хворіти ті, хто отримав одну дозу вакцини

Натовпи в поліклініках, черги в центрах вакцинації - все це плюс переповнений громадський транспорт можуть привести до нового спалаху захворюваності

25 жовтня 2021, 11:43 comments1163
Поділіться публікацією:

На фоні загострення ситуації із захворюваністю на коронавірус все більше людей приймають рішення вакцинуватися. До того ж, одних до такого рішення підштовхують роботодавці, інших карантинні обмеження, люди не хочуть мати справу з новими труднощами в житті. Ось тільки таке масове скупчення людей в пунктах вакцинації може призвести до ще більш згубних наслідків, ніж є зараз. Як інформує видання "Коментарі", таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив політичний експерт і оглядач Олексій Голобуцький.

Експерт: зараз почнуть масово хворіти ті, хто отримав одну дозу вакцини

Вакцинація. Фото з відкритих джерел

За словами експерта, він особисто виступає за вакцинацію. Тому і сам вакцинований, вже двічі.

"Постійно намагаюся відстежувати наукові публікації на тему ковіда. І мушу зазначити, що теперішня масова (якщо не сказати "істерична") вакцинація вже на фоні чергової хвилі захворюваності (20-22 тисячі за добу — але, боюся, це ще не пік), — неоднозначна штука", — зазначив Олексій Голобуцький.

Він додає, натовпи в поліклініках, черги в центрах вакцинації — все це плюс переповнений громадський транспорт і "масковий нігілізм" від "ой, забув" до принципового протестного, призведе до того, що зараз почнуть масово хворіти ті, хто отримав одну дозу вакцини. Тобто, начебто щеплені — але достатнього титру антитіл немає.

"І це додасться до аргументів "антіваксів" про неефективність вакцинації як такої. Так, це буде маніпуляцією — але в той же час фактом: адже вакцину отримали? Отримали. Захворіли? Захворіли. Мало хто далі буде розбиратися. І це знову підтверджує очевидне: влада абсолютно, тотально, епічно провалила цей, як вони люблять називати, "кейс", — резюмував політолог.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українці масово штурмують пункти вакцинації в "червоних" і "помаранчевих" зонах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини