Головна Новини Суспільство події Українці масово штурмують пункти вакцинації в «червоних» і «помаранчевих» зонах
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці масово штурмують пункти вакцинації в «червоних» і «помаранчевих» зонах

Через скупчення людей в пунктах вакцинації захворюваність COVID-19 може різко підскочити

25 жовтня 2021, 08:52
Поділіться публікацією:

Влада допустила серйозну помилку, коли замість того, щоб займатися піаром вакцинації, займалася піаром президентської програми "Велике будівництво". У підсумку в країні знову спалах захворюваності на коронавірус, держава все більше занурюється в "червону" карантинну зону і українцям нічого іншого тепер не залишається, окрім як в поспіху і похапцем вакцинуватися. Як передає видання "Коментарі", про це на своїй сторінці в Facebook пише політичний експерт, історик Віктор Таран.

Українці масово штурмують пункти вакцинації в «червоних» і «помаранчевих» зонах

Вакцинація. Фото з відкритих джерел

"Спостерігаю, як останні дні українці масово штурмують пункти вакцинації в "червоних" і "помаранчевих" зонах. Суми, Маріуполь, Київ — далеко не повний перелік міст, де люди в чергах і тисняві намагаються вакцинуватися. Боюся, що після такої недолугої організації нас чекає черговий сплеск захворювання на коронавірус", — зазначив Віктор Таран.

Експерт додає, прикро, що все можна було зробити красиво і організовано. Якби влада замість того, щоб піарити президентську програму "Велике будівництво" останні місяці пропагувала "вакцинацію". Спочатку було ж зрозуміло, що, якщо нічого не робити завчасно, а то й посилювати карантинні заходи і вимоги всім обов'язково вакцинуватися, то нового спалаху хвороби не уникнути. Але, на жаль особистий піар і бажання рейтингів перемогли здоровий глузд. І зараз влада на тлі нових жертв і провалилася вакцинації отримує колосальний контрпіар і падіння рейтингів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — коронавірус настає з новою силою — в Україні відразу два антирекорди COVID-19.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини