Головна Новини Суспільство події Експерт: в жовтні нас чекає новий локдаун і школи, і дитсадки на дистанційному навчанні
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: в жовтні нас чекає новий локдаун і школи, і дитсадки на дистанційному навчанні

З кожним днем зростання захворюваності COVID-19 продовжує зростати

7 жовтня 2021, 08:20
Поділіться публікацією:

Уже в жовтні українців чекає новий жорсткий локдаун. Незважаючи на масову вакцинацію українців знову закриють по домівках, на дистанційне навчання переведуть навіть школи і дитячі садочки. Звинувачувати нашим співвітчизникам потрібно буде, в першу чергу, самих себе за систематичне порушення карантинних норм. Як інформує видання "Коментарі", таким невтішним прогнозом на своїй сторінці в Facebook поділився політичний експерт Олексій Голобуцький.

Експерт: в жовтні нас чекає новий локдаун і школи, і дитсадки на дистанційному навчанні

Локдаун Фото: Українська правда

Експерт зазначив, прем'єр-міністр постійно говорить про те, що педагогам потрібно вакцинуватися проти коронавірусу. МОЗ каже, що треба вакцинуватися. Але наші люди не поспішають відгукуватися на ці заклики — ігнорують все це. Багато хто до цих пір думає, що в коронавірусі немає нічого страшного, а ось вакцина — це отрута і зло, тому потрібно противитися вакцинації усіма способами. Тому десь в жовтні нас чекає новий локдаун і школи, і садки на дистанційному навчанні.

"У такому випадку варто підстрахуватися заздалегідь і мати запасний варіант. Ось, наприклад, в Дистанційному Ліцеї "Меридіан" можна вчитися онлайн, переглядати відео і матеріали уроків, але не йти зі звичайної школи. Такий вільний слухач. І здобувати освіту в той час, коли звичайні школи будуть закриті", — зазначив Олексій Голобуцький.

За його словами, на жаль, карантин минулих років показав, що не всі школи і педагоги готові діджіталізуватися і пристосовуватися до нових реалій. Тому треба бути готовими до всього.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна стала ще на крок ближче до локдауну: експерти розповіли, до чого потрібно готуватися українцям.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини